Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Studera utomlands - Fristående termin – Design

Griffith University
Sammanfattning
Fristående kurs/termin utomlands
Brisbane, Gold Coast
Klassrum
1-2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Brisbane
juli 2023

Gold Coast
juli 2023

Brisbane
oktober 2023

Gold Coast
oktober 2023
Studera utomlands fristående termin – Arkitektur design, datadesign

Om utbildningen

Studera utomlands inom arkitekturdesign eller datadesign

Oavsett om du nyss tagit studenten eller om du redan är inskriven på universitet eller högskola i Sverige kan du studera utomlands inom arkitekturdesign eller datadesign (Study Abroad fristående termin – Architectural Design, Computer Design) på Griffith University. Du kan välja att studera en eller fler terminer och du kan välja bland ett stort utbud av fristående kurser att studera. Ett eftertraktat ämne för internationella studenter är att välja kurser inom arkitektur och IT. Här kan du välja att studera kurser såsom Architectural Design, Aviation, Aviation Management, Computer Science, Engineering, Industrial Design, Information Technology.

För dig som studerar på högskola eller universitet i Sverige brukar inte heller ha några problem att tillgodoräkna kurserna du studerar på Griffith University i din svenska examen. För att vara säker kan du prata med din studievägledare. 

För mer information om Studera utomlands - Fristående termin – Design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Griffith University behöver man ha en fullständig gymnasieexamen och minst C i kurserna engelska 5 och 6. Alternativt kan man ta ett engelskatest som IELTS eller TOEFL.

Griffith University

Griffith University i Queensland, Australien

Ett av de mest populära Australiska universiteten för svenska studenter. Här kan du kombinera universitetsstudierna med ett fantastiskt beachliv endast minuter från campus! Utbildningarna på Griffith University är anpassade till verkligheten med en fin balans mellan teori och praktik. Allt...


Läs mer om Griffith University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera utomlands - Fristående termin – Design

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Griffith UniversityRecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera utomlands - Fristående termin – Design från Griffith University, fyll i följande uppgifter: