Visa studentum.se som: Mobil

Studera utomlands - fristående kurser

University of the Sunshine Coast
Sammanfattning
Fristående kurs/termin utomlands
Sunshine Coast
Klassrum
1-2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Sunshine Coast
februari 2023

Sunshine Coast
juli 2023
	Studera utomlands - fristående kurser

Om utbildningen

Studera fristående kurser i Australien! 

Sunshine Coast är ett semesterparadis i Queensland, två timmar norr om Brisbane. Här ligger the University of the Sunshine Coast, ett universitet med många upplevelser och stort utbud av kurser. 

När du läser fristående kurser (study abroad) på USC kan du välja fritt mellan alla program. Detta kan vara ett sätt att testa vad du är intresserad av och kanske vill plugga i framtiden. Du kan sedan ansöka för att räkna in dessa kurser i dina framtida studier. 

Varför inte blanda fotografi med ekologi? Eller testa en kurs i marknadsföring och en i datavetenskap? På USC kan du fördjupa dig i det du vill!

USC har massor av klubbar på campus, allt från Cheerleading till Quidditchlag. Här finns garanterat något som kan väcka ditt intresse. Skolan erbjuder dessutom alla sina elever gratis rådgivning om framtida karriärval och hjälper dig med ditt CV och att söka jobb. Utöver detta finns det psykologer och samtalsterapeuter på campus som du kan träffa när du behöver, helt kostnadsfritt. 

För mer information om Studera utomlands - fristående kurser, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till University of the Sunshine Coast ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0 i betyg. Observera att om det var mer än 5 år sedan du gick ut gymnasiet kan skolan be dig att göra ett engelska test.

University of the Sunshine Coast

Ungt och innovativt universitet med unika faciliteter

University of the Sunshine Coast är ett av Australiensyngsta universitet och har snabbt blivit väldigt populärt bland internationella studenter. Här får du hög nivå på utbildningarna samtidigt som du har några av världens kanske finaste stränder runt hörnet. Solsäkra Sunshine Coast är...


Läs mer om University of the Sunshine Coast och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera utomlands - fristående kurser

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of the Sunshine Coast

90 Sippy Downs Dr
sippy downs

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera utomlands - fristående kurser från University of the Sunshine Coast, fyll i följande uppgifter: