Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Universitets- & högskoleutbildning

Studera utomlands - Fristående terminer - Business Haas Track

Längd
1-2 terminer
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Januari 2022 (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Längd
1-2 terminer
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
Januari 2022 (+2 starter)
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

Välj mellan 2 startdatum

Januari 2022

  • Klassrum
  • San Francisco
  • Engelska

Augusti 2022

  • Klassrum
  • San Francisco
  • Engelska

Om utbildningen

studera-utomlands-UC-Berkeley-campus

Studera utomlands på ett av USA:s mest kända universitet 

Berkeleys “Haas School of Business” är rankad topp två i USA och till och med nummer ett i return of investment. Study Abroad Business Haas Track är ett specialutformat program där du tar kurser inom Business (4 på höstterminen, 3 på vårterminen), samt två från närliggande områden marknadsföring, ledarskap, finans eller entreprenörskap. Du kan slutligen även välja en kurs helt utanför Business-området från UC Berkeleys breda kurskatalog. 

University of California Berkeley har ett av de starkaste akademiska ryktena i USA och världen. De är i samtliga undersökningar rankade bland de bästa universiteten i världen. Som ledande campus inom University of California är skolan ett av de ursprungliga Public Ivy-universiteten vilka är en grupp universitet som ger en motsvarande utbildning till Ivy League fast statligt drivna. På campus har de dessutom både mer akademiska kurser och kurser genom UC Berkeley Global som är mer inriktade på arbetsmarknaden och vad som krävs i dagens näringsliv.

För mer information om Studera utomlands - Fristående terminer - Business Haas Track , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att söka Study Abroad behöver du ha läst minst ett år på universitet sedan tidigare samt ha fullständiga gymnasiebetyg. Om du har minst ett C i engelska 5 och 6 från gymnasiet behöver du inte skriva ett test i engelska. Har du däremot lägre betyg eller exempelvis bara läst engelska 5 så behöver du skriva antingen TOEFL eller IELTS. Kraven för Study Abroad Business Haas Track är ett TOEFL-test och få ett resultat på 90, alternativt behöver du göra en IELTS-examen med ett resultat på 7.

Kostnader

Den här utbildningen har en terminsavgift. Du kan ansöka om CSN-lån för att bekosta helt eller delvis denna terminsavgift, samt söka lån och bidrag för levnadskostnader, flyg och försäkring.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera utomlands - Fristående terminer - Business Haas Track

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
University of California Berkeley (UCB) Extension
1995 University ave suite 200
Berkeley

Beläget i Norra Kalifornien strax utanför San Francisco

University of California Berkeley (UCB) är ett namn som i stort sett alla världen känner till. UC Berkeley ligger i området Berkeley utanför San Francisco, längst USAs västkust. UC Berkeley rankas enligt ARWU (Academic Ranking of World Universities) till nummer...

Läs mer om University of California Berkeley (UCB) Extension och visa alla utbildningar.

Highlights