Att studera utomlands på universitet i Nya Zeeland är en oförglömlig upplevelse. Förutom det trevliga och gästvänliga folket vilar det något magiskt över de två öarna i Stilla havet.

University of Otago - Plugga på Nya Zeeland

University of Otago är det äldsta universitetet i Nya Zeeland. Det grundades år 1869 i staden Dunedin som ligger på sydön av Nya Zeeland. Universitetet har sitt huvudcampus i Dunedin men det finns även fyra mindre campus i städerna Auckland, Wellington, Christchurch och Invercargill.

Staden har 130 000 invånare varav en stor del är studenter. 85 % av studenterna flyttar hit från andra städer och länder. Om du vill testa på Nya Zeelands motsvarighet till Uppsala, Lund eller Linköping är det här det perfekta valet för dig!

Dunedin erbjuder ett obegränsat utbud av aktiviteter och naturupplevelser

Trots att det är en mindre stad finns det mycket att göra i form av mysiga caféer, barer och shopping. Ingen annan region kan erbjuda samma mängd av utomhusaktiviteter och spännande natur som Otago. Det innebär att Dunedin har något för alla, här hittar du glaciärer, fjordar, vinodlingar, paradisstränder, vattenfall och snöklädda berg!

Ett vackert campus med ett fantastiskt studentliv

Inte nog med att Nya Zeeland brukar beskrivas som ett av världens vackraste länder, så har även University of Otago blivit utsett till ett av de vackraste universitetsområdena i världen! Campusbyggnaderna kombinerar både gammalt och nytt, samtidigt som de smälter samman med grönområdena och floden Leith som rinner genom mitten av campus.

På campus finns allt man kan tänka sig! Totalt har universitetet nio biblioteket, deras ”Central Library” är rankat som det 13:e bästa biblioteket i världen. Utöver detta finns OUSA Clubs and Societies Center som kopplar samman studenter med mängder av intressen och aktiviteter. Du kan välja att gå med i över 170 olika studentklubbar och föreningar.

För mer information om University of Otago, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.


För mer information om University of Otago, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med University of Otago

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: University of Otago

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of Otago

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från University of Otago, fyll i följande uppgifter: