Om skolan

RMIT Vietnam campus

Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT University) grundades 1887 i Melbourne och 1998 öppnade RMIT ett campus i Vietnam. Universitetet har stort fokus på att studenter efter utbildningen ska kunna komma ut väl förberedda till arbetslivet. Genom att studera på RMIT väljer du ett globalt universitet med en lång bakgrund inom ledarskap, teknik, innovation, design och företagande. Universitetet har nära kontakt med företag som Deloitte, Adidas och BMW med flera, för att säkerställa utbildningens relevans i korrelation med branschens behov. RMIT har utöver campus i Vietnam även campus i Melbourne.

Välutrustade campus i Vietnam

RMIT University ha två campus i Vietnam, ett i huvudstaden Hano i och ett i Ho Chi Minh City. Båda städerna växer och utvecklas i takt med internet och omvärldens utveckling.

På sina respektive campus i Vietnam har RMIT University lite över 6000 studenter. Här finns det gott om föreningar och klubbar som gör att du snabbt kommer in i studentlivet.  Bowling, badminton, schack, event, spel, magi eller löpning är exempel tagit från ett 60-tal olika klubbar.


För mer information om RMIT University Vietnam, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med RMIT University Vietnam

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: RMIT University Vietnam

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

RMIT University Vietnam

rmit
hanoi


Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från RMIT University Vietnam, fyll i följande uppgifter: