Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event!  Öppet till 26 januari 23.59

Om skolan

 Istituto Europeo di Design Italien

Du som har passion för design och mode har hittar helt rätt! Istituto Europeo di Design (IED) grundades 1966 i modehuvudstaden Milano i Italien. IED anses vara en av världens ledande högskolor inom ämnen som Fashion Design (modedesign), Fashion Management & Fashion Marketing, Interior Design (inredningsdesign) Graphic Design (grafisk design och illustration) och Photography.

Här samlas framtidens stjärndesigners i moderna, fullt utrustade undervisningslokaler i en dynamisk atmosfär. Skolan har nära kontakt med modebranschen och kan hjälpa dig få jobb och praktik på kända modehus som Armani, Prada och Gucci. En ner inspirerande studiemiljö får du leta efter!

Mycket uppskattade designlärare

Lärarna på IED har stor kunskap och erfarenhet inom sitt område och är verksamma inom sitt undervisningsområde, vilket är mycket uppskattat bland studenterna. Filosofin på institutet är att teoretisk kunskap ska gå hand i hand med praktiska övningar. Den praktiska delen utgörs ofta av verklighetsbaserade projekt i samarbete med näringslivet. Bland annat har IED studenter samarbetat med företag som Armani och Italienska Vogue. Modestudenter från IED Milano har bland annat deltagit i Milan Fashion Week. 

Campus i Italien 

IED finns på sex orter i Italien: Milano, Rom, Florens, Venedig, Turin och Cagliari (Sardinien).

Campus i Spanien 

IED har campus i två städer i Spanien: Madrid och Barcelona 


För mer information om Istituto Europeo di Design , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Istituto Europeo di Design

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Istituto Europeo di Design

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Istituto Europeo di Design

via pompeo leoni 3
milano


Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Istituto Europeo di Design , fyll i följande uppgifter: