Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Dublin Business School

i Dublin
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Dublin Business School

Studera i Dublin på Dublin Business School (DBS) med sina 9 000 studenter. Irlands största privata utbildare och har mycket nära kontakt med arbetsmarknaden. Alla utbildningar är framtagna tillsammans med näringslivet för att ge studenterna jobb direkt. Dessutom kan skolan aktivt hjälpa dig som student att hitta jobb. Som om inte det vore nog är skolans utbildningar mycket prisvärda för dig som svensk.

Dublin är en av Europas snabbast växande huvudstäder och har en mycket bra arbetsmarknad för dig som vill få fart på din karriär. Visste du till exempel att jättar som Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn, Airbnb och eBay alla har lagt sina europeiska huvudkvarter här.

DBS din rätta väg

Bege dig till Irland och den charmiga huvudstaden Dublin för dina utlandsstudier! Alla utbildningar på DBS är framtagna tillsammans med näringslivet för att ge studenterna jobb direkt och du har  möjlighet till praktik på företag som Microsoft, LinkedIn, Google under eller efter din studietid. Du kan studera fristående kurser (Study Abroad) eller speciellt framtagna certifikat. För dig som studerar eller har studerat på till exempel KY/YH i Sverige finns dessutom möjligheten att tillgodoräkna dig tidigare studier och göra en så kallad ”Top-up”. Det innebär att du efter bara 1 års studier på skolans Bachelor Degrees går ut med en kandidatexamen som gör dig ännu attraktivare på arbetsmarknaden. Bland annat är Dublin Business School väldigt populär bland studenter på IHM Business School i Sverige som vill göra en ”Top-up”.

Flera campus i hjärtat av Dublin

Dublin Business School har 4 mycket centralt belägna campus i Dublin med gångavstånd från varandra.Se hur de olika campusen är belägna här. Oavsett vilket campus du går på har du nära till att du behöver som student. Dublin är en av de städer i Europa med lägst snittålder vilket gör stadens studentliv mycket bra. Skolan erbjuder mängder av aktiviteter och nöjen och anordnar bland annat stora baler och fester.


För mer information om Dublin Business School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Dublin Business School

Utbildningar

YH-utbildning
Top-up degree
Ekonomi Utbildningsform Längd Ort
Bygg på din YH-utbildning Klassrum 1 år Dublin

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Dublin Business School

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Dublin Business School

dublin business school

Highlights