Associate's Degree - Ekonomi

Edmonds College
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Seattle
Klassrum
2 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Seattle
april 2023

Seattle
juli 2023

Seattle
september 2023

Seattle
januari 2024

Videoreportage

Business - Associate Degree

Om utbildningen

Studera Business (ekonomi) i USA!

Det kan vara hög konkurrens för att komma in på sin drömskola. Som tur är finns detta program som förbereder dig för business-studier (direct transfer) på universitetsnivå. Dels läser du grundläggande kurser från skolans fakultet som Social Sciences, Humanities och Natural Sciences and Mathematics och dels fördjupar du dig i business. I dessa kurser lär du dig om juridik, affärsjuridik, handelsrätt och bokföring.

Du har stor valfrihet i vad du läser då Edmonds college har ett brett utbud av kurser. Detta kan hjälpa dig att bli bättre i ämne du känner dig mindre kunnig i eller vara en chans för att testa på något nytt. 

Efter din examen kan du fortsätta med din utbildning i form av en bachelor på ett av de universitet som samarbetar med Edmonds college.

För mer information om Associate's Degree - Ekonomi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Det här är en av få skolor där du har stor chans att komma in även utan fullständiga gymnasiebetyg. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt kurser och program. För att bli antagen till Edmonds College ska du ha gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A eller B/5 eller 6.

Edmonds College

Studera på Edmonds College i Seattle

Edmonds College i Lynwood (Seattle), Washington State är ett tvåårigt college där du kan påbörja dina högskole-studier för att sedan gå vidare till ett annat college eller universitet och avsluta din Bachelor's degree. Kursstarter vid fyra tillfällen per år gör...


Läs mer om Edmonds College och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Associate's Degree - Ekonomi

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Edmonds College

Edmonds Community College

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Associate's Degree - Ekonomi från Edmonds College, fyll i följande uppgifter: