Kandidatexamen - Musikproduktion

Griffith College
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Dublin
Klassrum
3 år
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: september 2023 - Dublin

Om utbildningen

Lär dig de färdigheter som krävs för att lyckas som en modern musikproducent på Griffith College, en utbildningen för dig som vill lära dig allt om musikproduktion, låtskrivande och ljudteknik. 

Programmet är utformat kring praktiska projekt med starkt fokus på individuellt musikskapande och utvecklande av sin egna konstnärliga stil. Programmet i musikproduktion uppmuntrar till att använda ny teknik som musikverktyg vilket inkluderar mängder av medier vid sidan av din musik. 

Detta program förbereder dig till en karriär som bland annat musikproducent, film & Tv kompositör, musiklärare, ljuddesigner,  musikförläggare och artist.

För mer information om Kandidatexamen - Musikproduktion , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Griffith College ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska B/6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0 eller ett TOEFL test med minst 96.

Griffith College

Utbildningar för framtiden

Griffith College är Irlands största privatägda institution med campus i Limerick, Cork och huvudcampus som ligger i Dublin. Det grundades år 1974 och sedan dess har Griffith etablerat ett snabbväxande kosmopolitiskt rykte för studenternas framgång både under och efter studietiden....


Läs mer om Griffith College och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Musikproduktion

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Griffith College

S Circular Rd, Saint Catherine's, Dublin 8, D08 V04N, Ireland

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Musikproduktion från Griffith College, fyll i följande uppgifter: