Visa studentum.se som: Mobil
kuala lumpur night

Monash University Malaysia är den malaysiska delen av Monash University som kommer från Melbourne i Australien. Monash är ett universitet i världsklass och tillhör det prestigefyllda Group of Eight, ett nätverk för de främsta universiteten i Australien och Australiens motsvarighet till Ivy League i USA.

Monash University Malaysia ligger i Malaysias livliga och moderna huvudstad Kuala Lumpur. Universitetet har snabbt blivit mycket populärt bland svenskar som vill åka på Study Abroad 1-2 terminer och studera till exempel Business eller Engineering. Det är inte så konstigt eftersom universitetet håller hög nivå och dessutom är väldigt prisvärt. Utbildningsnivån är lika hög som i Australien men kurspriserna och levnadsomkostnaderna är betydligt lägre.

Campuset

Monash University Malaysias campus i Kuala Lumpur öppnade 1998 och var då det första utländska universitetet i Malaysia. Campuset är modernt med utmärkta faciliteter som studentboende, sportanläggningar, datasalar, post och bank, studenthälsovård, affärer, restauranger, barer och caféer.

De flesta studenterna väljer att bo i anslutning till campuset på Sunway Monash Residence. Tennisbanorna, swimmingpoolen och restaurangerna som hör till brukar vara väldigt uppskattade av studenterna.


För mer information om Monash University Malaysia, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Monash University Malaysia

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Monash University Malaysia

Monash University Malaysia

Beställ information

För att få mer information från Monash University Malaysia, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.