Met Film School London

i London
Få mer information om skolan 👍

Videoreportage

Om skolan

met film school action

Välkända filmskolan Met Film School i London håller mycket hög standard. Här får du exceptionellt bra filmutbildningar med en väl genomtänkt kombination av praktik och teori. Met Film School är inte bara en skola, den är en del av Met Film Groupsom utöver skolan består av Met Film Production och Met Film Post. Met Film Production utvecklar och producerar ett antal filmer varje år och Met Film Post är ett ledande postproduktionsbolag.

Met Film School lever och andas film

Met Film School är en spännande skola som lever och andas filmskapande. Skolans mål är att inspirera nästa generation av självständiga filmskapare. Lärarna är noga utvalda och alla har ett brinnande intresse för branschen och de flesta arbetar aktivt inom filmindustrin. Met Film School använder sig av en kombination av ordinarie lärare och uppskattade gästföreläsare för att ge studenterna en heltäckande inblick i alla delar av filmskapande. Exempel på lärare är David Freeman som redigerat bland annat The Full Monty och Mickey Blue Eyes och Carlo Dusi som bland annat producerat Little Ashes.

Gör en professionell examensfilm

Met Film Schools kurser är utformade för att vara tillgängliga även för dig som saknar tidigare branscherfarenhet. Alla studenter avslutar arbetet med sin examensfilm i Met Films professionella postproduktionsfaciliteter, vilket innebär mycket hög produktionsstandard. Genom samarbetet med University of West London erhåller du en akademisk examen och poäng på de längre programmen. Över 70% av Met Film Schools tidigare studenter arbetar heltid i film- och TV-branschen.

Legendariska filmstudios

Skolan använder sig av samma lokaler och samma moderna utrustning som finns på den världskända Ealing Studios i västra London. Ealing Studios blev känt redan på 1940- och 1950-talen med filmer som The Ladykillers, The Lavender Hill Mob och Kind Hearts and Coronets. Under de senaste åren har lokalerna använts för högprofilerade produktioner såsom Star Wars: Episode 2, Bridget Jones: The Edge of Reason, Notting Hill och Prince of Persia.


För mer information om Met Film School London, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Met Film School London

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Estetiska utbildningar
Teater / Scenkonst Utbildningsform Längd Ort
Kandidatexamen - Skådespelare Klassrum 2 år London
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Media / Kommunikation
Film / TV
Kandidatexamen - Filmproduktion Klassrum 6 terminer London
Kandidatexamen - Praktisk filmproduktion Klassrum 6 terminer London

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Met Film School London

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Met Film School London

Met Film School London
london

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
4/5
Student
22 nov 2017

Som sagt är jag supernöjd med mitt val av skola. De flesta är supertrevliga och lärarna är väldigt duktiga och kunniga förutom när det gäller själva informationsflödet. Det är e...

Visa mer
Highlights