Visa studentum.se som: Mobil
university of newcastle campus

På University of Newcastle Australia kan du studera utomlands i en helt fantastisk miljö med makalösa stränder i Newcastle 11 mil från Sydney. Vissa utbildningar kan du även studera i Sydney och Central Coast. Det här är inte bara ett riktigt bra och yrkesinriktat universitet, utan har även en prisnivå som är också väldigt fördelaktig om du till exempel vill studera en termin i Australien. Några populära ämnen i Newcastle är Engineering, Business, Architecture och Law (juridik). Universitetet ligger ofta högt ämnesrankat speciellt inom Engineering.

Utbildning utomlands som ger jobb

Universitetet fokuserar på att göra sina studenter redo för arbetslivet genom ett nära samarbete mellan universitet och näringsliv. Och det verkar sannerligen fungera. University of Newcastle är en stor skola med ett mycket bra utbud av Bachelor Degrees, Master Degrees och Study Abroad-terminer, vare sig du har en passion för Business, Engineering, Arts, Medicin eller andra områden.

Campus

Universitetet har två olika campus, ett större, Callaghan, där de flesta utbildningarna ges och ett mindre campus, University House, där främst fakuteten för Business och Law finns. Campusområdet ligger på 140 hektar av äkta australisk bush med en närhet till staden och stränder som gör skolans läge till ett av det bästa i Australien. När du inte pluggar finns det förutom fantastiska stränder gott om sportaktiviteter på campus. Vad sägs om en 18 meter hög klättervägg, basket och volleybollplaner? Om du vill plugga Business eller Law kommer du göra det i University House som ligger mitt i Newcastle.
För mer information om University of Newcastle , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med University of Newcastle

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of Newcastle

university dr
callaghan

Beställ information

För att få mer information från University of Newcastle , fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.