Santa Monica College

i Santa Monica
Få mer information om skolan 👍

Santa Monica College

plugga i usa på santa monica college

Santa Monica College (SMC) i Kalifornien har i många år tagit emot flest svenskar av alla skolor i hela USA. Det är inte så konstigt. Ett av skälen är naturligtvis det fantastiska och svårslagna läget i världsberömda stadsdelen Santa Monica, Los Angeles. Studera på Santa Monica College!

Santa Monica College - plugga i Kalifornien

Dessutom erbjuder Santa Monica College ett stort urval av spännande kurser till bra priser. Som om inte det var nog kan du som student på Santa Monica College ofta fortsätta dina studier på universitet i Kalifornien, bland annat UCLA

Populära stadsdelen Santa Monica

Santa Monica är en av Los Angeles populäraste och tryggaste stadsdelar. En avslappnad småstad mitt i världsstaden. Här ligger en av Los Angeles bästa och bredaste stränder krönt av en stor pier med sitt tivoli som blivit något av en symbol för Santa Monica. Här finns också restauranger, uteställen, teatrar, biografer, museum samt utmärkt shopping på the Third Street Promenade. Venice Beach med sin berömda boardwalk ligger en kort promenad bort.

30 000 studenter på Santa Monica College

Colleget har ca 30 000 studenter varav 3000 är internationella. Inom campusområdet hittar du caféer, bibliotek, bokhandel, fitnesscenter samt en pool. SMC har cirka 70 olika studentklubbar och för dig som är sportintresserad kan du utöva olika aktiviteter som basket, fotboll, tennis, friidrott, simning, volleyboll och vattenpolo.

Perfekt grund för fortsatta studier - transferavtal med universitet

Santa Monica College är ett Community College vilket innebär att du kan läsa de första två åren av en Bachelor’s Degree där. Colleget har transferavtal med bland annat UCLA och UC Santa Cruz där du sedan kan fortsätta dina studier. Många amerikanska studenter inleder sin högskoleutbildning på ett Community College där man får en bra utbildning för betydligt mindre pengar än om man läser på ett universitet alla fyra åren.

Fritiden i Los Angeles

Studenterna på Santa Monica College älskar att det finns så mycket att göra utöver studierna. På helger och fritid kan studenterna utforska allt som LA har att erbjuda: Hollywood, berömda Sunset Boulevard, Disneyland, exklusiva Rodeo Drive, filmstjärnornas bostadsområde Beverly Hills. Listan kan bli lång!


För mer information om Santa Monica College, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Santa Monica College

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kategorier

Ekonomi

   Business management
   Internationell ekonomi

Estetiska utbildningar

   Hantverk

Hantverk

   Textil / Mode

Hälsa / Friskvård

Idrott / Sport

Marknadsföring

Media / Kommunikation

   Film / TV

Santa Monica College Facebook

Hitta till utbildaren

Santa Monica College

1900 Pico Blvd
90405

Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 19 recensioner
Skriv en recension
4/5
Tiffany D
20 okt 2022
4 av 5

Jag läser business marketing så läser bara kurser inom det området. Läser för tillfället business communication, marketing och advertisment. Tycker alla kurser är väldigt bra oc...

Visa mer
5/5
Maja H
20 okt 2022

Jag läser bland annat Media 10 gender and race, och tycker den kursen är väldigt intressant! Professorn är jättebra och hon är väldigt empatisk/förstående mot oss studenter. Tar...

Visa mer
4/5
Elin O
18 okt 2022

Jag läser Business, matte, engelska, political science, art history. Det mesta är kul och lärorikt!

Highlights