Visa studentum.se som: Mobil
csu long beach surfers

CSU Long Beach i Los Angelesär ett klassiskt amerikanskt universitet med riktigt bra studentliv och ett otroligt trevligt och fint campus. Det är rankat som ett av de främsta California State Universities och området bland det bästa vädret i Kalifornien. Här finns omkring 37 000 studenter från ungefär 100 länder vilket skapar en dynamisk och livlig atmosfär. Det här är helt enkelt en skola där man trivs!

Förutom hög nivå på utbildningen har du på CSU Long Beach också några av Kaliforniens bästa stränder runt hörnet, inte minst om du gillar att surfa. När du pluggar på “The Beach” som universitetet kallas kan du räkna med 345 soldagar om året. Long Beach är en egen välmående stad i södra Los Angeles-området och här har du förutom den långa stranden med just namnet Long Beach nära till några av Los Angeles bästa och trevligaste stränder som exempelvis Huntington Beach, Redondo Beach och Newport Beach i Orange County.

Livligt, modernt campus och nära till allt

CSU Long Beachs campus är både stort och fint och våra studenter stortrivs! Förutom att utbudet av aktiviteter är stort på campus finns det dessutom flera pooler samt beachvolleyballplaner. Självklart finns även fina tennisbanor samt en stor, supermodern träningsanläggning där du som student gratis kan träna. Skolans pyramidformade arena är ett riktigt landmärke som man ser från långt håll och här skriker studenterna ”Go Beach” när det är dags för match. Missa inte det!

Från campus går det en direktbuss som tar dig ner till den nästan milslånga stranden på några minuter. Det tar inte heller alls lång tid att cykla eller gå ner till stranden. Vill du åka till Downtown Los Angeles eller till exempelvis Santa Monica, Venice Beach eller Hollywood kan du utan problem göra det över dagen också.


För mer information om California State University Long Beach, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med California State University Long Beach

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

California State University Long Beach

1250 bellflower blvd
long beach

Beställ information

För att få mer information om California State University Long Beach via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.