Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

Arts University Bournemouth är ett av Englands ledande universitet inom kreativa ämnen och har ett mycket bra rykte internationellt. Här kan du studera Creative Arts under en till tre terminer inom områden som till exempel Art, Performance & Acting (skådespelare), Design och Media. Du kan även välja att läsa ett helt program och få en Bachelor’s Degree. Skolan är känd för att ge sina studenter en riktigt motiverande och inspirerande miljö att utvecklas i.

Arts University Bournemouth ligger i Poole några minuter från sydkustpärlan Bournemouth 2 timmar söder om London. Vi lovar, du kommer bli hänförd av den här mysiga kuststaden! Bara London har fler barer per invånare i England vilket säger en hel del om folklivet här. Självklart finns det också en klassisk engelsk nöjespir längs de långa och fina stränderna.

4 skäl att studera på Arts University Bournemouth

  • Ett av Englands ledande universitet inom Creative Arts.
  • Hela 97% har fått jobb inom branschen efter examen.
  • AUB erbjuder förutom terminskurser också populära sommarkurser.
  • Bournemouth har mycket bra nöjesutbud och är en av Englands populäraste badorter med sina fina stränder.

Starkt internationellt rykte

Arts University Bournemouth grundades redan 1885 och är ett av få universitet i England som endast fokuserar på kreativa utbildningar. Universitetet har byggt upp ett internationellt rykte som ett av de främsta brittiska universiteten inom Creative Arts, med mycket motiverade lärare och studenter. Hela 93% har fått jobb inom branschen efter examen. Lärarna på Arts University Bournemouth uppmuntrar sina studenter att arbeta praktiskt, inspirerande och med hjälp av teambuilding.

Nyligen fick Arts University Bournemouth tilldelat Gold standard rating av Teaching Excellence Framework (TEF).

Campuset

Arts University Bournemouth har ett fantastiskt livfullt campus med otrolig puls. Här studerar du tillsammans med 3000 kreativa studenter vilket gör att campusområdet andas inspiration och nyskapande. På väg till lektionen kan du stöta på allt från filminspelningar till studenter utklädda inför en teateruppsättning. Skolan har bibliotek, teaterstudios, arkitektstudios, ateljéer, tryckeri, gallerier, utställningsområden, caféer och mycket mer.

Utbildningar

  • Study Abroad – 1 eller 2 terminer.
  • Bachelor’s Degree – 3 år.
  • Sommarkurser – 3 veckor.

Boendealternativ på campus

AUB erbjuder campusboende på Madeira Road. Läs mer om boendet på skolans hemsida.

Boende utanför campus

Om du inte vill bo på campus finns flera alternativ. Universitets Accommodation Office ger tips om boende och hjälper nya studenter att träffa varandra. Det finns också ett kontaktnät till flera hyresvärdar.

I Bournemouth finns en hel del boendealternativ som passar alla plånböcker. Ett populärt alternativ är att hyra hus med upp till sex rum, för att dela med andra studenter. Det finns även mindre hus och lägenheter. De flesta boenden är möblerade, med undantag för säng och köksredskap.

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Arts University Bournemouth ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5. Studenter som får mellan 4-5 på IELTS-examen har möjlighet att studera Intensive English i en termin som förberedelse.


För mer information om Arts University Bournemouth, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Arts University Bournemouth

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Arts University Bournemouth

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Arts University Bournemouth

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Arts University Bournemouth, fyll i följande uppgifter: