Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

berkeley college

Berkeley College grundades 1931 och har ett flertal campus i New York och New Jersey. Hit söker sig studenter från hela USA såväl som från övriga världen och på skolan hittar man idag mer än 80 olika nationaliteter. Det råder inga tvivel om att New York är helt rätt ställe att studera på om man är intresserad av business. Berkely College har ett högt anseende och lockar till sig motiverade studenter som har siktet fast inställt på att göra snabb karriär i sitt yrkesliv efter studierna.

Utbildningar som ger jobb

Utbildningarna på Berkeley College gör dig väl förberedd inför yrkeslivet. Berkeley College har ett nära samarbete med många olika företag och den sista terminen innehåller arbetspraktik (internship). Över 90% av studenterna som tar examen från Berkeley får jobb inom det ämnesområde som de är utbildade för. Skolan kan även hjälpa dig att hitta ett arbete efter det att din utbildning är klar.

Totalt läser ungefär 5000 studenter på Berkeley varav 900 är internationella. Skolan har sju olika campus i New York och närliggande New Jersey. Midtown Manhattan Campus på East 43rd Street är skolans största och mest populära. Här läser cirka 1700 studenter i två byggnader i närheten av Grand Central Station och Fifth Avenue.


För mer information om Berkeley College, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Berkeley College

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Berkeley College

3 e 43rd st
new york

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Berkeley College, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.