Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)

Masterexamen - Business

Längd
1 - 2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Språk
Engelska
Längd
1 - 2 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

australien-university-of-technology-sydney

University of Technology Sydney erbjuder inte bara Kandidatexamen utan även en rad högklassiga Masterprogram, t.ex. inom området Business. Universitet erbjuder Master of Business Administration och Master of Business Analytics. Det finns alternativ både på campus och online för den som vill läsa på distans. 

Masterprogrammen inom Business på UTS är utformade för att utöka strategiskt tänkande, ledarskap och både teoretisk och praktisk kunskap. Du får först bygga en bred grund av allmänna affärskunskaper, innan du utökar dina färdigheter inom en specialisering som intresserar dig. Alla ämnen du läser som del av programmet är godkända av en industristyrelse, så du kan vara säker på att du får relevant och användbar kunskap. 

För mer information om Masterexamen - Business, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att komma igång med en ansökan, fyll i intresseanmälan nedan så hjälper Blueberry dig med resten! Ansökningsprocessen via Blueberry är helt kostnadsfri och du får även gratis studierådgivning.

Kostnader

Den här utbildningen har en terminsavgift. Du kan ansöka om CSN-lån för att bekosta helt eller delvis denna terminsavgift, samt söka lån och bidrag för levnadskostnader, flyg och försäkring.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Masterexamen - Business

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
University of Technology Sydney
15 Broadway
Ultimo NSW 2007 Sydney

University of Technology, Sydney

Vill du studera ekonomi, media, bioteknik, kriminalteknik, kommunikation eller arkitektur i Australien? Mitt i centrala Sydney, endast fem minuter från centralstationen, ligger University of Technology (UTS), ett av Australiens modernaste universitet. Här utbildas nästa generations arbetare, ledare och innovatörer som ligger...

Läs mer om University of Technology Sydney och visa alla utbildningar.

Highlights