Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event!  Öppet till 26 januari 23.59

Studera utomlands - Fristående termin - Psykologi

RMIT University
Sammanfattning
Fristående kurs/termin utomlands
Melbourne
Klassrum
1-2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Melbourne
mars 2023

Melbourne
juli 2023
Psykologi - Fristående termin utomlands

Om utbildningen

Läs psykologi i Australien

Psykologi är inriktningen för dig som är intresserad av människor, beteendevetenskap och relationer. Här får du lära dig hur man undersöker, bedömer och behandlar psykiska sjukdomar och psykisk ohälsa. Efter att du läst psykologi bygger du färdigheter för att hjälpa både individer och motverka större samhällsproblem. Välj mellan kurser som Psychology in Society; Self, Identity and Agency; Foundations of Psychology; eller Intercultural Communication.

RMIT har ett eget off-campus boende att erbjuda sina studenter i närheten av deras campus. I RMIT Village har du möjligheten att antingen bo ensam i en lägenhet eller ha ett rum i en delad lägenhet. Du kommer att ha tillgång till pool, gym, uteplats, gemensamt vardagsrum med bland annat TV, grupprum med internet för studier.

För mer information om Studera utomlands - Fristående termin - Psykologi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till RMIT University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med minst betyg C eller mer i Engelska 5 eller 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test eller en IELTS-examen för att bevisa dina engelska kunskaper.

RMIT University

Campus i Melbourne och resten av världen som lekplats

Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT University) grundades 1887 i Melbourne. I och med deras långa historia sätter RMIT stort fokus på att studenter efter utbildningen ska kunna komma ut i arbetslivet och börja skapa en framtid. Genom att välja...


Läs mer om RMIT University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera utomlands - Fristående termin - Psykologi

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

RMIT University

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera utomlands - Fristående termin - Psykologi från RMIT University, fyll i följande uppgifter: