Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event!  Öppet till 26 januari 23.59

Om skolan

Malaca Instituto 

Har du alltid haft en dröm om att förbättra din spanska samtidigt som du bor bland palmer och solsken i södra Spanien? Perfekt, då är Malaca Instituto i Málaga det solklara valet för dig! Malaca Instituto är en av världens främsta språkskolor och har framförallt hyllats för sitt genomarbetade kursmaterial, sina engagerade lärare och sitt unika utbildningssystem. Malaca Instituto passar studenter i alla åldrar och är ett utmärkt val för både korta och långa vistelser. 

Skolan är belägen i Pedregalejo, ett mycket trevligt område i östra Málaga. Pedregalejo har en väldigt mysig miljö och här finns det många lokala fiskrestauranger och tapasbarer. Från skolan har du cirka 8 minuters promenadväg till stranden, och cirka 10 minuters bussresa in till centrum. På campus finns en liten restaurang med mycket rimliga priser där det serveras både frukost, lunch och middag men också tapas, kaffe och snacks. Dessutom finns här en liten biosalong, en utomhusterrass och den solklara höjdpunkten – en egen pool där kan du ta dig ett svalkande dopp eller varför inte passa på att göra läxorna här!

Skolan har två anställda som enbart jobbar med fritidsaktiviteter och som student här kan du ta del av allt från gratislektioner i dans, museibesök, fiestas, konserter, matlagning och aerobics klasser. Dessutom ordnas utflykter till självkostnadspris på helgerna till bland annat Sevilla, Granada, Nerja och Marocko. Se till att ta del av dessa fantastiska upplevelser för att göra din upplevelse extra minnesvärd!


För mer information om Malaca Instituto , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Malaca Instituto

Utbildningar

Språkutbildning
Språk / Språkvetenskap Utbildningsform Längd Ort
Språkstudier + Hispanic Studies Klassrum Malaga
Språk
Språkstudier - spanska Klassrum Malaga

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Malaca Instituto

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Malaca Instituto

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Malaca Instituto , fyll i följande uppgifter: