Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event!  Öppet till 26 januari 23.59

Kandidatexamen - Låtskrivare

BIMM University
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Berlin, Birmingham, Brighton, Bristol, Hamburg, London - Visa alla  
Klassrum
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Berlin
september 2023

Birmingham
september 2023

Brighton
september 2023

Bristol
september 2023

Om utbildningen

Kandidatexamen i songwriting

Utforska din kreativitet och utveckla en djupgående kunskap om din konstart och musikbranschen med BIMM:s BMus (Hons) Songwriting utbildning. Du kommer att lära dig allt om denna viktiga gren av musikbranschen. Du kommer att fokusera på områden som lyrik och estetik, musikskapande teknologi och publicering av musik.

Utbildningens fokus är att förverkliga dina mål - akademiska och artistiska såväl som karriärmål genom att du får arbeta med en mängd begåvade artister. Daglig interaktion och samarbete med andra låtskrivare, artister, producenter samt studenter inom business och event kommer ge dig värdefull erfarenhet.

Förutom att vara omgiven av en kreativ och livlig atmosfär har du tillgång till toppmoderna faciliteter. Varje dag kommer du undervisas i inspirerande rum utrustade för liveframträdandet, inspelning eller seminarium. 

För mer information om Kandidatexamen - Låtskrivare , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

BIMM Institute - UK:

För att bli antagen till BIMM behöver man ha en fullständig gymnasieexamen och minst C i kurserna engelska 7. Alternativt kan man ta ett engelskatest somIELTS eller TOEFL.

BIMM Institute - Germany:

För att bli antagen till BIMM behöver man ha en fullständig gymnasieexamen och minst C i kurserna engelska 5 och 6. Alternativt kan man ta ett engelskatest somIELTS eller TOEFL.

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning får du en examen i BMus (Hons) Songwriting.

BIMM University

BIMM University

BIMM University är det största och ledande musikuniversitet i Europa med sina åtta campus i städer som är välkända för sina musikindustrier i länder som England, Irland och Tyskland. Alla campus erbjuder Bachelor's och Master's inom musik och du studerar...


Läs mer om BIMM University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Låtskrivare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

BIMM UniversityRecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Låtskrivare från BIMM University, fyll i följande uppgifter: