Studera utomlands - Fristående termin - Affärsmarknadsföring

Santa Monica College
Sammanfattning
Fristående kurs/termin utomlands
Santa Monica
1-2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Santa Monica
augusti 2023  (Engelska)
februari 2024  (Engelska)
Affärsmarknadsföring

Om utbildningen

Studera affärsmarknadsföring i Santa Monica

Santa Monica College erbjuder ett färdigt kurspaket inom Business Marketing. Du läser då fyra kurser under en termin (12 units) och får kunskap inom företagsetik, företagskommunikation, konsumentbeteende, marknadsstrategier och mycket mer. 

Detta är perfekt för dig som vill testa på collegelivet i Kalifornien efter gymnasiet! SMC ligger bara några kvarter från stranden i soliga Los Angeles och har massor av roliga aktiviteter, klubbar och sporter för sina studenter att ta del av.

För mer information om Studera utomlands - Fristående termin - Affärsmarknadsföring, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Santa Monica College ska du ha gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Även du som saknar fullständiga betyg har goda chanser att bli antagen.

Santa Monica College

Santa Monica College - plugga i Kalifornien

Santa Monica College (SMC) i Kalifornien har i många år tagit emot flest svenskar av alla skolor i hela USA. Det är inte så konstigt. Ett av skälen är naturligtvis det fantastiska och svårslagna läget i världsberömda stadsdelen Santa Monica, Los...


Läs mer om Santa Monica College och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera utomlands - Fristående termin - Affärsmarknadsföring

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Santa Monica College

1900 Pico Blvd
90405

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 19 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera utomlands - Fristående termin - Affärsmarknadsföring från Santa Monica College, fyll i följande uppgifter: