Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

hawaii hpu sup

Varmt välkommen till Stilla havets pärla Hawaii och till ett av USA:s mest mångkulturella universitet – Hawaii Pacific University i huvudstaden Honolulu. Här pluggar ca 5 000 studenter från jordens alla hörn och universitetet och lärarna håller riktigt hög nivå. Utanför dörren har du vackert väder, storslagna upplevelser i alla väderstreck. Här finns ett obegränsat utbud av utomhusaktiviteter och några av världens bästa surfstränder. Enligt lokalbefolkningen var det just här som surfingen en gång uppfanns. Du som vill ha stadsliv behöver inte heller bli rastlös, Honolulu är en vibrerande stad med mängder av restauranger, barer och shopping.

Vi rekommenderar Hawaii Pacific University till dig som vill få en spännande, annorlunda och äventyrlig studieupplevelse utomlands men som också vill ha en riktigt bra utbildning till ett bra pris. Här har du även möjlighet att som Blueberry-student få stipendier och därmed en rabatt på kursavgiften. Det här är verkligen ett personligt och familjärt universitet där våra studenter brukar trivas som fisken i vattnet! Speciellt masterprogrammen på Hawaii Pacific University har fått mycket beröm.

3 stora campusområden på ön O’ahu

Universitetet har tre stora och karaktäristiska campusområden – Downtown Honolulu, the Hawaii Loa Campus och Oceanic Institute. Universitetets campusområden är utspridda över ön Oahumen då skolan erbjuder Shuttle Service är det mycket enkelt att ta sig från ett område till ett annat. Studerar du på Hawaii Pacific University kommer du ha tillgång till det bästa och det senaste inom teknik, diverse studierum och trådlöst internet. I Downtown Honolulu finner du ”The Tutoring and Testing Center” som erbjuder gratis undervisning i alla kärnämnen och en expanderad datorsal med tillgång till mer 420 datorer.

Eftersom en ständigt närvarande sol är en av Hawaiis främsta egenskaper är det ett ypperligt tillfälle att engagera sig i den uppsjö av utomhusaktiviteter som går under namnet HPU Sharks – ett samlingsnamn för 13 idrottsaktiviteter som representerar universitetet. Det kvinnliga laget i softball och tillhörande hejarklack samt danslaget har alla mottagit nationella mästerskapstitlar. Vidare erbjuder skolan en möjlighet till stipendier till sina studerande idrottare. HPU är även medlem i The National Collegiate Athletic Association (NCAA) idrottsstipendium.


För mer information om Hawaii Pacific University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Hawaii Pacific University

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hawaii Pacific University

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hawaii Pacific University

1 aloha tower dr
honolulu

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Student
Totalintryck: Mitt totalintryck är positivt, dock känns det som att det är på en lägre nivå än i Sverige.
Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Hawaii Pacific University, fyll i följande uppgifter: