University of Queensland

i Brisbane
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

University of Queensland är ett av de högst rankade universiteten i Australien! Universitetet är en del av Group of Eight, Australiens motsvarighet till Ivy League i USA. 

”UQ”, som universitetet kallas, ligger i Brisbane – Queenslands metropol och Australiens tredje största stad. Här är vädret varmt och behagligt året runt och några av Australiens finaste stränder och utflyktsmål ligger på nära avstånd.

University of Queensland har ett otroligt brett utbud av hela kandidat- och masterprogram och Study Abroad-kurser inte minst inom Engineering. Det finns också väldigt mycket att välja på inom allt från Nursing, Political Science och Psychology till Business och Marketing. Ca 53 000 studenter går här, varav drygt 18 000 är internationella studenter. UQ har väldigt bra rykte internationellt och har bland annat utbildat en Nobelpristagare.

Campus i charmiga metropolen Brisbane

University of Queenslands slående vackra campus är beläget i området Saint Lucia i södra Brisbane. Som student här får du en perfekt kombination av natur och storstadsliv. Brisbane ligger mellan Sunshine Coast och Gold Coast vilket ger dig perfekt utgångsläge för oförglömliga utflykter. Självklart har också Brisbane en strand inne i staden!

Campuset har toppmoderna faciliteter och bland annat en swimming pool. Den kommer du vilja utnyttja i det varma Brisbane-vädret! Att Brisbanes centrum är så nära kan vara svårt att tro när de vackra lila Jacaranda-träden slår ut på det natursköna campuset. 


För mer information om University of Queensland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med University of Queensland

Utbildningar

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: University of Queensland

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

University of Queensland

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Student
13 sep 2018

Jag trivs väldigt bra. Toppmodern skola, bra föreläsare och bra kurser. Det är mer att göra under veckorna men oftast det är det ganska lätta saker.

4/5
Student
11 sep 2018

Väldigt nöjd. UQ har ett väldigt fint campus nära till innerstaden. Nivån är väldigt hög på föreläsarna samt lärarna vilket gör att intresset för det man läser blir större.

Highlights