Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

University of Queensland är ett av de högst rankade universiteten i Australien! Universitetet är en del av Group of Eight, Australiens motsvarighet till Ivy League i USA.
”UQ”, som universitet kallas, ligger i Brisbane – Queenslands metropol och Australiens tredje största stad. Här är vädret varmt och behagligt året runt och några av Australiens finaste stränder och utflyktsmål ligger på nära avstånd.

University of Queensland har ett otroligt brett utbud av hela kandidat- och masterprogram och Study Abroad-kurser inte minst inom Engineering. Det finns också väldigt mycket att välja på inom allt från Nursing, Political Science och Psychology till Business och Marketing. Ca 53 000 studenter går här, varav drygt 18 000 är internationella studenter. ”UQ”, som universitetet också kallas, har väldigt bra rykte internationellt och har bland annat utbildat en Nobelpristagare.

Campus i charmiga metropolen Brisbane

University of Queenslands slående vackra campus är beläget i området Saint Luciai södra Brisbane. Som student här får du en perfekt kombination av natur och storstadsliv. Brisbane ligger mellan Sunshine Coast och Gold Coast vilket ger dig perfekt utgångsläge för oförglömliga utflykter. Självklart har också Brisbane en strand inne i staden!

Campuset har toppmoderna faciliteter och bland annat en swimming pool. Den kommer du vilja utnyttja i det varma Brisbane-vädret! Att Brisbanes centrum är så nära kan vara svårt att tro när de vackra lila Jacaranda-träden slår ut på det natursköna campuset. 


För mer information om University of Queensland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med University of Queensland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of Queensland

Gör intresseanmälan

För att få mer information från University of Queensland, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.