Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

california state university san marcos campus

California State University San Marcos nära San Diego i södra Kalifornien är perfekt för dig som vill studera utomlands i vackra omgivningar med engagerade lärare. Du läser tillsammans med 13 000 studenter på ett modernt och innovativt universitet med ett väldigt stort och bra kurs- och programutbud. En kort bilfärd från campusområdet möts du av 10 mil med vidsträckta stränder, med andra ord som gjort för dig som gillar strandliv och surfing!

Familjärt och personligt campus utanför San Diego

California State University San Marcos bildades 1989 och är känt för sin familjära och personliga känsla. Universitetet är ett bra val för dig som vill uppleva det riktiga collegelivet. Här finns över 100 olika studentorganisationer att engagera sig i och skollag inom bland annat golf, basket och fotboll. För dig som är intresserad av att bo på campus väntar fräscha lägenheter, gym, pooler och mycket mer.

Starbucks och ett tjugotal andra caféer och restauranger är öppna under stora delar av dygnet. Området San Marcos är känt för sin goda mat och har de bästa restaurangerna i hela North County. Det tar endast 35 minuter med bil till downtown San Diego och några minuter bort finns långa vandringsleder att upptäcka.


För mer information om California State University San Marcos, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med California State University San Marcos

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: California State University San Marcos

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

California State University San Marcos

333 S Twin Oaks Valley Rd
San Marcos Kalifornia

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Student
Att det är väldigt kul, självklart mycket att göra för tempot kan vara ganska högt, men det finns bra hjälp och få och jag gillar de kurserna jag tar vilket gör det enklare.
Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från California State University San Marcos, fyll i följande uppgifter: