Visa studentum.se som: Mobil
tokyo people

Temple University Japan i Tokyo ger dig chansen att få en amerikansk universitetsutbildning samtidigt som du upplever den fascinerande japanska kulturen. Universitetet är nämligen en del av amerikanska Temple University och är det äldsta och största utländska universitet i Japan. Tokyo, världens största stad, erbjuder oförglömliga upplevelser för dig som student med sitt myllrande folkliv, spektakulära skyskrapor, neon, manga och gigantiska shoppingkomplex.

Här kan du studera fyraåriga bachelorutbildningar på engelska, eller Study Abroad under en till två terminer inom flera spännande områden.

Centralt och fint campus

I ett fint område bara några minuters promenad från Setagaya Park hittar du Temple University Japan där de delar campus område med Showa Women’s University. När du studerar på Temple University Japan har du bland annat tillgång till skolans datorsalar, akademisk rådgivning och bibliotek. Du får även chansen att uppleva kulturen och staden genom utflykter, workshops och evenemang på campus som skolan anordnar. Varför inte gå med i någon av universitetets många studentföreningar såsom Skateboarding Club, Video Gaming Club eller Multi Dance Club?

Studera på engelska samtidigt som du lär dig japanska

Studenter från hela världen kommer till Temple University Japan för att uppleva kulturen, språket och Japans historia samtidigt som de får en förstklassig utbildning. Våren 2018 var ca 38% av Temples studenter amerikaner, 41% japaner och 21% från övriga världen.

Undervisningen sker på engelska, men de flesta studenterna läser också kurser i japanska. Du kan läsa på universitetet utan några förkunskaper i japanska och om du vill kan du studera japanska på nybörjarnivå. På lektionerna läser du i små klasser tillsammans med cirka 20 andra studenter, vilket gör att du uppmuntras till att delta i diskussioner med klasskamrater och lärare.


För mer information om Temple University Japan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Temple University Japan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Temple University Japan

temple university japan
tokyo

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Temple University Japan, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.