Om skolan

met film school berlin

Efter de enorma framgångarna medMet Film School London beslutade sig skolan för att öppna sina dörrar för blivande filmskapare på ett nytt campus i Tysklands kreativa mittpunkt – Berlin. Met Film School Berlin följer exakt samma upplägg som Met Film School London. De erbjuder intensiva, praktiska utbildningar i Practical Filmmaking på engelska. Du handleds av professionella lärare från filmbranschen i en modern filmstudio. En av skolans lärare i directing, Athanasios Karanikolas, vann Ecumenical Prize på den internationella filmfestivalen Berlinale 2014 för sin film ”At Home”.

Som student på Met Film School Berlin studerar du i nära anslutning till filmbranschen. Skolan har bland annat ett mycket spännande samarbete med YouTube som har öppnat Europas andra ”YouTube Space” på Met Film School Berlins campus!

Unikt campus i hjärtat av Berlin

Met Film School Berlin håller till i hjärtat av Berlin på en av Europas äldsta filmstudios, BUFA-Berliner Union – Film GmbH och Co Studio KG. Studion ligger i det trendiga området Neukolln/Kreuzberg, där kan du räkna med en levande, dynamisk och kreativ atmosfär. Här hittas bland annat green screens, live TV-studios och en stor scen för kommersiellt bruk. Studion har ett eget produktionsbolag, ett hus för rekvisita och faciliteter för post-production.

Mycket praktiska filmutbildningar

På de flesta kurser får du både skriva, producera, regissera och redigera dina egna kortfilmer med stöd från din handledare och en professionell redaktör. Som student får du hands on-erfarenhet genom flera olika film- och regiuppgifter samt coachning skräddarsydd efter dina individuella behov. Utbildningarna undervisas i första hand på engelska och är ackrediterade av University of West London. Det finns också kortare kurser som undervisas på tyska.


För mer information om Met Film School Berlin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Met Film School Berlin

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Met Film School Berlin

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Met Film School Berlin

met film school
berlin

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Met Film School Berlin, fyll i följande uppgifter: