Visa studentum.se som: Mobil

Kandidatexamen - Filmproduktion

BIMM Institute
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Berlin
Klassrum
3 år
Heltid/deltid
Stipendium sökbart
Engelska
Startdatum: september 2023 - Berlin
Filmteam

Om utbildningen

Studera filmproduktion på BIMM Institute

Denna kandidat inom filmproduktion BA (Hons) Film Production är en banbrytande, branschledd utbildning som förbereder dig med de grundläggande färdigheter och tekniker som krävs för en strålande karriär inom filmindustrin! Efter din utbildning på BIMM kommer du ha en professionell showreel som du kan visa upp som en portfolio för att visa dina kunskaper när du söker jobb. Genom utbildningen får du god förståelse för hur du navigerar i filmbranschen vilket kommer att stödja de tekniska och kreativa hantverksfärdigheterna du får.

Sättet att producera film är under ständig utveckling och vi anpassar oss kontinuerligt för att alltid möta branschens krav. Kursens intensiva läroplan kommer att utmana dig att utveckla din kunskap och förbereda dig för dagens produktionsvärld. Du kommer att få erfarenhet av att filma dina projekt med den senaste tekniken inom HD, film och digital utrustning – från Canon 6D till Red Raven – såväl som andra avancerade kameror som Arri Alexa eller Kine finity TERRA 4K.

Utbildningen introducerar dig till en mängd olika filmgenrer och stilar och täcker de viktigaste kreativa och tekniska färdigheterna och de roller som finns i filmindustrin. Detta inkluderar allt från manusförfattande, regi, filmfotografi, produktion, produktion av ljudmixning, redigering, ljussättning, kontinuitet / manusövervakning och produktionsledning.

För mer information om Kandidatexamen - Filmproduktion, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till BIMM ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0, på vissa program behövs en overall score på 6.5. Kontakta oss för mer information.

De flesta utbildningarna på BIMM är berättigade till studiemedel från CSN. Du får då låna till både kursavgifter och levnadskostnader, vi kan dock aldrig garantera att du blir beviljad studiemedel.

BIMM Institute

BIMM Institute

BIMM Institute är den största och ledande musikhögskolan i Europa med sina åtta campus i städer som är välkända för sina musikindustrier i länder som England, Irland och Tyskland. Alla campus erbjuder Bachelor's och Master's inom musik och du studerar...


Läs mer om BIMM Institute och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Filmproduktion

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

BIMM Institute

House of Music / Haus 20
Revaler Straße 99
10245 Berlin

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Filmproduktion från BIMM Institute, fyll i följande uppgifter: