Visa studentum.se som: Mobil
rmit campus

Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT University) grundades 1887 i Melbourne. I och med deras långa historia sätter RMIT stort fokus på att studenter efter utbildningen ska kunna komma ut i arbetslivet och börja skapa en framtid. Genom att välja att studera på RMIT väljer du ett globalt universitet med en bakgrund inom ledarskap, teknik, innovation, design och företagande. Universitetet har även nära kontakt med företag som Deloitte, Adidas och BMW med flera, för att säkerställa utbildningens relevans i korrelation med branschens behov.

Campus i Melbourne och resten av världen som lekplats

Genom RMIT Universitys nära kontakt med samhället bidrar universitetet till möjligheten för hela staden att växa genom de projekt och arbeten studenterna tar del i och driver fram. RMIT är ett universitet där experter, lärare och studenter uppmuntras att tillfredsställa sin nyfikenhet och arbeta nära varandra för att hjälpas åt att praktiskt tillämpa branschbedömningar, forskningsfynd och specialistkunskaper för att driva utbildningen och samhället framåt.

RMIT University har kontakter i hela världen och ett Alumni-nätverk med över 300.000 före detta studenter över hela världen som hjälper till att sprida universitetets anda till mängder av branscher världen över. Med över 84.000 studenter och 13.000 doktorander skapar RMIT en stabil grund för deras internationella studenter. Universitetet har runt 12.000 internationella studenter från över 100 olika länder, vilket har hjälpt dem att utveckla en grund för att ta emot studenter och få dem att trivas och växa i Melbourne. RMIT har ett stort nätverk för att stödja och stötta internationella studenter så att du snabbt kommer in i din nya miljö.  I och med det stora antalet studenter som RMIT har finns det en mängd olika klubbar, sporter, aktiviteter och event som sker runt campus.

RMIT University campus i Melbourne

Melbourne har blivit framröstad till “World’s Most Liveable City” fem år i rad, vilket är lätt att förstå efter ett tag i staden. Melbourne har influenser från mängder av länder runt om i världen och det märks när du går längs gatan eller åker tunnelbana. Många lockas av den stil och elegans som staden har och du kan enkelt ta del av mat från olika hörn, konst och design med alla möjliga inspirationer, sporter som lockar tusentals åskådare och otaliga festivaler. Den mångkulturella och välkomnande atmosfären hjälper dig att snabbt känna dig som hemma på andra sidan världen. Staden är fylld med museer och gallerier och Melbourne ses som Australiens konsthuvudstad, staden är fylld med både lokala och internationella verk. Melbourne erbjuder oändligt val för alla budgetar och smaker, vilket gör att tiden här blir fylld med nya intryck. Att hitta och ta sig runt i Melbourne är enkelt oavsett om du tar buss, tunnelbana, cykel eller väljer att gå. RMIT University har tre campus i Melbourne och de ligger alla nära kollektivtrafiken.


För mer information om RMIT University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med RMIT University

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

RMIT University

124 La Trobe Street

Gör intresseanmälan

För att få mer information från RMIT University, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.