Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

Griffith College är Irlands största privatägda institution med campus i Limerick, Cork och huvudcampus som ligger i Dublin. Det grundades år 1974 och sedan dess har Griffith etablerat ett snabbväxande kosmopolitiskt rykte för studenternas framgång både under och efter studietiden. Många tidigare studenter har framgångsrika karriärer både nationellt och internationellt inom sina områden. Griffith har idag över 7000 studenter varav 1400 av dessa är internationella. 

På Griffith College har du möjligheten att studera utbildningar som utmärker sig inom en lång rad av ämnen som Design, Music and Multimedia, Journalism and Media Communication, Business, och Computing. 

Utbildningar för framtiden

Griffith College ger utbildningar som förbereder dig för framtida karriärer. Med internationellt erkända program, utomordentliga studieresurser för studenter att ta del av och få studenter per lärare kan du vara säker på att du får ut det mesta av dina studier på Griffith College. Det perfekta valet för dig som vill studerar i en stimulerande och internationell miljö samtidigt som du får uppleva allt som Irländsk kultur har att erbjuda.

Njut av fritiden i Irland

Studenterna på Griffith College älskar att det finns så mycket att göra utöver studierna. På helger och fritid kan studenterna utforska allt som Irland har att erbjuda: Besök Guinness Storehouse, National Library of Ireland eller gå på en pubrunda. Listan kan bli lång!


För mer information om Griffith College, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Griffith College

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Griffith College

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Griffith College

S Circular Rd, Saint Catherine's, Dublin 8, D08 V04N, Ireland

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Griffith College, fyll i följande uppgifter: