Visa studentum.se som: Mobil
regent's university students

När du studerar på Regent’s University London studerar du på ett av Englands största privata universitet. Regent’s University London är prestigefyllt och välkänt internationellt. Bland tidigare studenter återfinns blad annat Hennes & Mauritz VD Karl Johan Persson.

Regent’s University London är vackert beläget i de fina omgivningarna i kungliga parken Regent’s Park i centrala London. Du får en lugn och inspirerande studiemiljö, som en oas mitt i centrum av världsmetropolen London. Oslagbara shoppinggatan Oxford Street ligger till exempel inte alls långt härifrån. Totalt studerar ca 5 000 studenter på universitetets två campus, Regent’s park samt Marleybone vilka enbart ligger ett stenkast ifrån varandra.

Studenter och lärare från 140 länder

Samtliga lärare på Regent’s är yrkesverksamma inom det område de undervisar i och ger dig en bra balans mellan teori och praktik. Du studerar i små klasser och blir en del av en stark gemenskap med studenter och lärare från över 140 olika länder. Därtill erbjuder Regent’s University ett rikt studentliv med studentkår, klubbar och föreningar. Varför inte gå med i tex the Scandinavian Society under din tid på Regent’s?

I och med en utbildning från Regent’s University London så har du mycket goda möjligheter att lyckas i arbetslivet. Utbildningarna från Regent’s är mycket bra och anställningsbarheten är mycket hög.


För mer information om Regent’s University London, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Regent’s University London

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Regent’s University London

Regent’s University London
london

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Regent’s University London, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.