Visa studentum.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Studera i Sydney på prestigefyllda University of New South Wales (UNSW Sydney). Det här är ett av de absolut bästa universiteten i Australien och ingår i Group of Eight, Australiens motsvarighet till Ivy League i USA. Skolan rankas topp 10-15 i världen inom bland annat Business och Engineering. UNSW, som skolan förkortas, har flera gånge rblivit utsett till det universitet som arbetsgivarna själva helst anställer ifrån. En Study Abroad-termin eller en examen härifrån ser garanterat mycket bra ut på ditt CV.

University of New South Wales är ett stort universitet med över 50 000 studenter, varav ca 11 000 är internationella från 120 olika länder. Därför är utbudet av högklassiga utbildningar och kurser också väldigt stort. Det är alltid saker på gång både på och utanför skolan och utbudet av aktiviteter är också närmast obegränsat. UNSW har dessutom ett perfekt läge i Sydney med närhet till några av Sydneys bästa stränder, surfing och självklart även centrum i pulserande och färgstarka Sydney!

4 skäl att studera på UNSW i Sydney

  • Rankas som ett av världens 45 bästa universitet, medlem av Group of Eight.
  • Rankas topp 10 i världen inom Business, topp 15 i världen inom Engineering. Har även höga rankningar inom en stor mängd andra ämnesområden.
  • Mycket hög nivå på kurser och utbildningar. Se vilka kurser våra tidigare Study Abroad-studenter har valt!
  • Perfekt läge i fantastiska metropolen Sydney, nära både stränder och centrum.För mer information om UNSW Sydney, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med UNSW Sydney

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

UNSW Sydney

sydney nsw 2052
Sydney

Gör intresseanmälan

För att få mer information från UNSW Sydney, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.