Om utbildningen

Studera Popular Music Performance på BIMM

På BIMM music college får du utveckla dina färdigheter som musiker. En kandidatexamen i Popular Music Performance (Bachelor Degree (Hons) Popular Music Performance & Music Production) ger dig bred kompetens inom allt som har med musik att göra. 

Du får träna på att framträda på scen, lära dig att spela in och mixa musik, fördjupa dig inom musikteori Du kommer också utbilda dig vidare på det som är ditt instrument. Du får lära dig att komponera dina egna låtar, spela i grupp och hur man arrangerar samt improviserar musik. Du kommer att bygga upp din portfolio som du sedan kan använda för ditt framtida arbetsliv. 

För mer information om Kandidatexamen - Popular Music Performance, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till BIMM ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0, på vissa program behövs en overall score på 6.5. Kontakta oss för mer information.

BIMM University

BIMM University

BIMM University är det största och ledande musikuniversitet i Europa med sina åtta campus i städer som är välkända för sina musikindustrier i länder som England, Irland och Tyskland. Alla campus erbjuder Bachelor's och Master's inom musik och du studerar...


Läs mer om BIMM University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Popular Music Performance

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

BIMM UniversityRecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Popular Music Performance från BIMM University, fyll i följande uppgifter: