Visa studentum.se som: Mobil
pluugga i australien på university of wollongong

University of Wollongong ligger i natursköna Wollongong i Australien, endast 1,5 timme söder om Sydney. Det är ett innovativt och ledande universitet med bra internationellt rykte och hög nivå på utbildningen. Studera på University of Wollongong!

University of Wollongong - studera i Australien

På University of Wollongong studerar 23 000 studenter varav cirka 5 000 är internationella. När du studerar utomlands här får du ett brett kursutbud med hög akademisk standard och ett nära samarbete med näringslivet. Universitetet är rankat på plats 12 bland världens bästa universitet yngre än 50 år. Dessutom rankas University of Wollongong mycket högt i världen inom en lång rad olika ämnesområden, bland annat Engineering.

Ett populärt universitet

University of Wollongong har några av Australiens bästa priser och det finns dessutom förmånliga stipendier. Det är därför ingen slump att detta är ett av våra allra mest populära universitet. Blueberrys studenter som åker till Wollongong är mycket nöjda med sin studieupplevelse. De stortrivs i Wollongong men har ändå möjlighet att uppleva äkta storstadspuls i Sydney 1,5 timme bort med tåg.

4 skäl att studera på University of Wollongong

  • Möjlighet till stipendium på 15-25% av priset till studenter med snittbetyg över 16.
  • Rankat på plats 12 över världens bästa unga universitet.I den absoluta världstoppen inom mängder av ämnesområden.
  • Stort kursutbud till bra priser i en riktig universitetsstad med vackra stränder.
  • Mycket modernt universitet och fint campus i vackra omgivningar.

Storslaget campusområdet med vacker natur

Det storslagna campusområdet har ett fantastiskt läge, i norr ligger det hela 12 stränder som glittrar ikapp. Sydney ligger endast 8 mil norrut och nås med blott en timmes hisnande vacker tågfärd längs regnskog och hav.

Campusområdet är vackert med blomstrande grönska och moderna byggnader. Här finns swimmingpool, sporthallar, idrottsarenor, fitness center, bank, post, affärer, resebyrå, restauranger, caféer, läkarmottagning, bokhandel, studentboende m.m. Vidare finns ett femtiotal olika organisationer och studentklubbar.


För mer information om University of Wollongong, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

University of Wollongong Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med University of Wollongong

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kategorier

Data / IT

Ekonomi

   Business management

Ingenjör

Internationella relationer

Marknadsföring

Media / Kommunikation

   Kommunikation

Teknik

Utvecklingsstudier / Bistånd / Välstånd

   Global utveckling

Hitta till utbildaren

University of Wollongong

northfields ave
wollongong

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 2 recensioner.

Student
Universitetet är jättemysigt! Det är lite jungelkänsla över campus då det är mycket träd, fåglar och dammar. Stämningen mycket mer chill/inspirerande, det är svårt att förklara, men i Sverige är stämningen mer seriös och lokalerna är rätt tråkiga. Jag hälsade även på några vänner på universitetet i Sydney och där var det mycket mer "fancy", fina...
Visa mer
Student
Jag känner att jag gjorde ett bra val av universitet! Campuset är väldigt fint och håller en bra standard. Är en bra studentstad som erbjuder mycket, man kan ta det lugnt på stranden eller liknande om man vill eller så kan man ta vara på nattlivet som är bra för studenterna här.
Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från University of Wollongong, fyll i följande uppgifter: