Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Kandidatexamen - Låtskrivare

Institute of Contemporary Music Performance
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
London
Klassrum
3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: september 2023 - London
Kandidatexamen låtskrivande

Om utbildningen

Ta en kandidatexamen i låtskrivande i London

Läser du en kandidatexamen i låtskrivande (BA (Hons) Songwriting) på ICMP London läser du ett praktiskt fokuserat, branschinriktat program utformat för den som vill bli en professionell låtskrivare. ICMP vill inte "lära dig" dig att skriva låtar utan guidar dig istället genom en strukturerad och personlig resa som gör att du kan utveckla din egen individuella skrivförmåga och kreativa stil.

Varje vecka kommer du att utforska konsten och hantverket för samtida låtskrivning och kommer att skriva minst två låtar för att testa på en rad ämnen, stilar, genrer och tillvägagångssätt. Du kommer att samarbeta med andra ICMP-studenter i London för att visa upp ditt material med ett professionellt band. Du kommer dessutom att regelbundet kritisera dina kamraters pågående framsteg under samtliga tre år samt få feedback på ditt egna arbete.

När du tagit din examen kommer du att ha en djup förståelse av disciplinen; en imponerande kreativ repertoar av arbete; ett grepp om låtskrivningens historia och kultur; solid produktions- och inspelningsförmåga samt expertis inom musikteori, entreprenörskap och liveframträdande. Du kommer också ha fått kunskap om hur musikbranschen fungerar tack vare masterclasses i låtskriveri samt evenemang och besök från branschspecialister.

För mer information om Kandidatexamen - Låtskrivare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till ICMP ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0.

Institute of Contemporary Music Performance

Personlig utbildning i musikindustrins hjärta

The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) i London i England startades 1986 och erbjuder praktiska yrkesutbildningar inom musik. Fokus ligger på att ge dig som student de verktyg du behöver för att lyckas i musikbranschen oavsett om det handlar om...


Läs mer om Institute of Contemporary Music Performance och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Låtskrivare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Låtskrivare från Institute of Contemporary Music Performance, fyll i följande uppgifter: