Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

bond university campus

Bond University iAustralienhåller mycket hög nivå på sina kurser och utbildningar. Universitetet har Australiens nöjdaste studenter och har även flest lärare per student i hela landet. Det här är ett personligt och lite mindre universitet med ca 6 000 studenter som blivit utsett till ett av världens 20 bästa små universitet. Oftast är det inte fler än 11 elever i samma klass vilket är väldigt stor skillnad mot stora universitet i de flesta länder. Bond, som ligger i den soliga staden Gold Coast, Queensland har också blivit utsett till världens bästa ”Beachside University”. Du kan välja att studera Study Abroad, kandidatexamen och masterexamen.

Campus i guldläge

Bond University startade 1989 och byggde då ett helt nytt campusområde bara 10 minuter från en av Australiens bästa stränder. Här finns även en fantastisk möjlighet till ett rikt socialt liv. På det fina campuset finns flera restauranger, caféer, ett gym och över 70 olika sportklubbar. Skolan är också en av få i Australien som har anammat lite av den amerikanska collegekulturen med sportlag och liknande.

Det är ingen hemlighet att Gold Coast är en Australiens populäraste turistorter och du kommer snabbt förstå varför. Men Gold Coast är så mycket mer än bara solsken, ändlösa stränder och surf. Det är också en fantastisk plats att studera utomlands på!

Högt rankad skola med möjlighet till praktik

Bond University skapades med inspiration från ledande institutioner över hela världen. Målet med Bond var att det skulle vara den första privata institutionen i Australien som inte fick gå med vinst ekonomiskt. Istället skulle alla pengar återinvesteras i universitetet. I den nationella University Experience Survey (UES) får Bond University mycket höga poäng: Skills Development 96% (snitt för alla Australiska universitet 78%), Learner Engagement 93% (snitt 58%), Teaching Quality 96% (snitt 78%), Learning Resources 97% (snitt 85%). På campus finns allt man behöver även för den praktiska delen av sin utbildning tack vare den moderna utrustningen.

Därutöver finns möjlighet till praktik på företag som KPMG, JBWere och Marriott International för att nämna några. Under de åren som Bond funnits så har lärare och professorer byggt upp ett fantastiskt nätverk med kontakter i näringslivet vilket alla studenter har stor nytta av.


För mer information om Bond University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Bond University

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bond University

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Bond University

14 University Drive
robina

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner.

Student
Mycket nöjd med allt, undervisning, lärare, kursinnehåll, miljö, boende. Trivs väldigt bra på universitet, det är väldigt vackert och stort
Student
Väldigt nöjd! Skolan är väldigt fin! En väldigt liten skola men det är ganska skönt efter att ha gått på Stockholm Universitet som är väldigt stort.
Student
Väldigt bra, alla lärare är otroligt hjälpsamma!
Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Bond University, fyll i följande uppgifter: