Visa studentum.se som: Mobil

Istituto Lorenzo de’ Medici

Istituto Lorenzo de’ Medici

Istituto Lorenzo de’ Medici (LdM) anses av många vara den mest kända art- och designskolan i Florens. Lorenzo de’ Medici har funnits i över 30 år och erbjuder designstudier inom bland annat Fashion Design, Fine Arts, Graphic Arts, Jewellery Design, Interior Design och Furniture Design (möbeldesign). Du kan även studera Creative Arts som till exempel Dance, Music & Theatre Performance, Film, Photography samt Sculpture and Ceramics. Dessutom erbjuder skolan Liberal Arts, Social Sciences och Sciences.

Skolan erbjuder praktiska Certificate Programs och Professional Certificate Programs på 1-2 år som förbereder dig mycket väl för yrkeslivet. Du kan också läsa fristående kurser i 1-2 terminer som Study Abroad- student.

Internationellt erkänd konst- och designskola

Lorenzo de’ Medici är en internationellt erkänd konst-, design- och Creative Arts-skola. Man har samarbete med såväl University of Florence som Marist College i USA. Totalt studerar drygt 1 000 studenter på LdM:s olika program.

Här samarbetar studenter från de olika ämnesinriktningarna i projekt som förbereder studenterna för verkliga utmaningar som till exempel designers, inredningsarkitekter och fotografer står inför. Just de praktiska och yrkesinriktade inslagen är utmärkande för Lorenzo de’ Medici.

Mycket fritidsaktiviteter

Har du en förkärlek till konst? Vill du lära dig att laga mat? Är du sugen på att träna fotboll? Lorenzo de Medici erbjuder en mängd olika sätt för studenter att engagera sig i studentföreningar och organisationer, dagliga sportaktiviteter och kulturella aktiviteter samt gästföreläsningar och filmvisningar. En utbildning på LdM är en upplevelse som ingen annan: kosmopolitisk, levande och rik på mat, språk, konst och kultur.


För mer information om Istituto Lorenzo de’ Medici, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Istituto Lorenzo de’ Medici

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Istituto Lorenzo de’ Medici

via faenza 43
florens

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Istituto Lorenzo de’ Medici, fyll i följande uppgifter: