Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event!  Öppet till 26 januari 23.59

Kandidatexamen - Skådespelare

Met Film School London
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
London
Klassrum
2 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: september 2023 - London
Skådespeleri

Om utbildningen

Lär dig skådespeleri i London!

Drömmer du om att bli skådespelare inom film eller TV? BA (Hons) Screen Acting på MetFilm School London är för dig som vill få erfarenhet i de olika delarna av skådespeleri såsom berättande och manus, praktiska övningar för olika karaktärer och deras framförande. Du får prova på och lära dig olika skådespelarmetoder och tekniker för att få en karaktär att bli verklig genom kameran. Du skapar dig en förståelse för hur film och TV industrin fungerar och vad som anses som branschpraxis även bakom kameran.

Utbildningen samarbetar med andra utbildningar på MetFilm School London och ger studenter praktiska kunskaper kring arbetet framför och bakom kameran under produktionen. 

För mer information om Kandidatexamen - Skådespelare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Met Film School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A och B/5 och 6 alternativt IELTS engelska test med resultatet 6.5 och åtminstone 5.5 poäng på varje del för kurser på grundnivå.

Met Film School London

Met Film School lever och andas film

Välkända filmskolan Met Film School i London håller mycket hög standard. Här får du exceptionellt bra filmutbildningar med en väl genomtänkt kombination av praktik och teori. Met Film School är inte bara en skola, den är en del av Met...


Läs mer om Met Film School London och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Skådespelare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Met Film School London

Met Film School London
london

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Skådespelare från Met Film School London, fyll i följande uppgifter: