Visa studentum.se som: Mobil

Studera i England

Studera utomlands på college eller universitet England! England är enligt många ett av världens trevligaste länder och vi på Blueberry håller med. Den brittiska artigheten, den avslappnade och gemytliga pubkulturen och sinnet för humor bidrar till att ge en fantastisk upplevelse för dig som studerar i England.

Pulserande storstäder med rik kulturscen

Supermetropolen London behöver ju knappats någon introduktion. I Englands charmiga huvudstad finns något för alla och det är inte så konstigt att många turister väljer att åka hit flera gånger. Shoppingutbudet är fantastiskt och musikalscenen kan bara New York mäta sig med. Det är en speciell atmosfär här som nästan går att ta på!

Musikscenen i England är också riktigt stark och många kända musiker och band kommer härifrån. I England kan du också gå på några av de största och häftigaste konserterna och festivalerna i världen.

I England betyder fotbollen allt

England är en extremt fotbollstokig nation och det var enligt engelsmännen själva här sporten en gång föddes. Var du än befinner dig i England har du inte långt till en arena i den berömda ligan Premier League. När du studerar i England får du chansen att varje vecka se några av världsfotbollens bästa spelare. Uppladdningen på pubarna runtom i matchstaden före match är också något alldeles speciellt.

Lång historia och stark utbildningstradition

I England generellt känns historien väldigt närvarande. Landsbygden med sina pittoreska byar, herrgårdar och slott är i allra högsta grad levande. Det här är ett otroligt mångfacetterat och vackert land som förtjänar att upplevas på riktigt. Nere i södra England vid våra studieorter Brighton, Bournemouth och Southampton hittar du till exempel otroligt fina och dramatiska stränder som är som tagna från Sydeuropa.

I England hittar du också några av de mest klassiska universiteten på jorden. Både Oxford University och Cambridge University ligger här och har bidragit till att höja nivån på utbildningen i England. När du studerar i England kan du nämligen lita på att du får en väldigt bra utbildning för dina pengar.

Studera i England med Blueberry

Med hjälp av Blueberry kan du studera på flera populära studieorter i England. Vi hjälper dig kostnadsfritt till våra college och universitet i London, Brighton, Bournemouth, Southampton, Manchester och Bristol.


För mer information om Studera i England, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

College och universitet i England

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Studera i England

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i England


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu


Beställ information

För att få mer information från Studera i England, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.