Visa studentum.se som: Mobil

Studera i Spanien

Soliga Spanien är lätt att trivas i och det är inte alls förvånande att några av Europas populäraste destinationer finns här. Här hittar du soldränkta kuststräckor som Costa del Sol, Costa del Brava och Costa Blanca. Här hittar du också förförande storstäder som Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla och Málaga. Vill du bege dig ut från fastlandet kan du välja mellan till exempel Mallorca, Ibiza eller Kanarieöarna. Utbudet är i stort sett obegränsat!

När du studerar i Spanien kommer du rakt in i den omtalade spanska kulturen och spanjorernas avslappnade livsstil. Här lever man fullt ut genom maten, vinet, havet, stranden, språket, musiken och dansen.

Tapas och goda viner

I Spanien finns matkultur i överflöd och smårätterna tapas är en given favorit, precis som fisk- och skaldjursrätten Paella. I Spanien är familjen viktig och man äter gärna länge och sent, när värmen har lagt sig något. Att det inte är någon stress kommer du märka snabbt när du pluggar i Spanien.

Fotbollens speciella plats

Fotbollen har också en given plats i spanjorernas hjärtan och här spelar många av världens bästa fotbollsspelare i proffsligan La Liga som innehåller lag som exempelvis FC Barcelona och Real Madrid. Du känner säkert igen namn som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo även om du inte är fotbollsintresserad. Och även om du inte är fotbollsintresserad kan vi varmt rekommendera att uppleva stämningen på en av Spaniens alla jättearenor!

Spanska regioner med helt egen karaktär

Spanien är uppdelat i 17 mer eller mindre självständiga regioner, alla med en rik egen historia. Skillnaderna kan vara väldigt stora mellan olika regioner och det gör Spanien till ett otroligt spännande land att upptäcka. Baskien i norra Spanien med storstaden Bilbao och klassiska semestermålet San Sebastián har till exempel ett helt eget språk och en annorlunda kultur värd att uppleva.

Studera i Madrid eller Barcelona med Blueberry

Med hjälp av Blueberry kan du studera bland annat Design, Fashion Design, Business, Arts och Creative Arts i Spaniens två största städer. Du kan välja mellan livliga huvudstaden Madrid i Kastillien och charmiga Barcelona i Katalonien.

De här två städerna skiljer sig enormt mycket åt och tävlar ständigt om att vara Spaniens attraktivaste stad. Madrid har pulsen och storleken och Barcelona kontrar med sin långsträckt sandstrand mitt i staden. Barcelona ser dessutom inte Madrid som huvudstaden eftersom regionen Katalonien, precis som Baskien, vill vara en självständig nation. Konkurrensen mellan städerna blir heller inte mindre av att de klassiska fotbollsklubbarna Real Madrid och FC Barcelona är så mycket ärkerivaler man kan bli. Att se derbyt ”El Clásico” mellan de båda lagen är en helt oförglömlig upplevelse!


För mer information om Studera i Spanien , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

College och universitet i Spanien

Nedan listas alla college och universitet Blueberry erbjuder i Spanien. Klicka dig in och läs mer om skolorna och hitta den skolan som passar dig bäst! 

Geneva Business School

Istituto Europeo di Design

Universitat Autònoma de Barcelona

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Studera i Spanien

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Spanien


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu


Beställ information

För att få mer information från Studera i Spanien , fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.