Högskoleingenjörsprogrammet i hållbar utveckling i industriell teknik

Uppsala Universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Gotlands Län
Klassrum
180 hp
Heltid
Startdatum: Höst 2023 - Gotlands Län
Sista ansökan: 2023-04-16

Om utbildningen

Drivs du av en vilja att skapa förändring på din framtida arbetsplats? Vill du hjälpa till att utveckla en mer hållbar industri? Är du samtidigt intresserad av komplex problemlösning? Högskoleingenjörsprogrammet i hållbar utveckling i industriell teknik är till för dig som vill vara en aktiv medskapare av framtidens näringsliv.

Utbildningen ger dig breda kunskaper i industriell teknik och en djup förståelse för hur hållbarhet kan användas i arbetet med att utveckla framtidens produktion. Du lär dig bland annat att förbättra olika processer inom logistik och produktionsledning. Till din hjälp har du metoder och verktyg där digitalisering och hållbar utveckling står i fokus.

Du får traditionella ingenjörskunskaper inom logistik, produktionsledning, styr- och reglersystem och mekanik. Du får också färdigheter i exempelvis industriell management, och läser ämnen som projektledning, industriell ekonomi, ledarskap och verksamhetsutveckling.

Programmet ges på engelska och leder till en högskoleingenjörsexamen.

KARRIÄR

Genom utbildningen får du breda kunskaper och färdigheter ger dig som ingenjör inom industriell teknik goda möjligheter till jobb både i Sverige och utomlands. Du kan till exempel jobba med produktionsplanering, logistik, produktstyrning, verksamhetsutveckling, projektledning eller hållbarhetsfrågor.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet och Fysik 2, Kemi 1, Matematik 3c/Matematik D

Examen & Intyg

Högskoleingenjörsexamen

Hitta till utbildaren

Uppsala Universitet

Box 256
751 05 Uppsala

Tel: 018-471 00 00
Fax 018-471 20 00


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla skolans recensioner