Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Uppsala Universitet

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 20 recensioner.

Merhawi Mehari Zemariam
Jag utbildade som Natursknskap lärare och har 3 år upplevelse i hemland och 2 år i Sverige som matte assistent lärare.
SC
Har precis gått kursen Bevara, använda, utveckla som ingår i programmet. Kan varmt rekommendera den! En högst relevant kurs för både studenter och yrkesverksamma inom kulturvård. Med samlade sjok av undervisning samt en projektuppgift som alla arbetsgivare kommer ha användning för gör kursen till ett utmärkt val för människor i branschen.
Energisystemare
Går i femman nu och kan bara hylla denna utbildning. Alla som gått den har fått jobb inom relevanta och intressanta områden. Kurserna är mycket bra och stämningen likaså!
Albert
Uppsalas geovetenskaps program har väldigt mycket exkursioner. Mycker lärorika. Bland annat resor till Kinnekulle, Siljansområdet och Bornholm. En annan stor fördel är möjligheten att välja kurser. Det finns ett stort utbud av geovetar kurser men om man vill kan man varva med kurser från något annat område exempel vis biologi eller juridik.
Anna
Ekonomprogrammet i Uppsala är bra och söktrycket är högt. Inte speciellt mycket schemalagd undervisning vilket kan vara både positivt då tid finns att jobba extra eller engagera sig i någon av nationernas verksamhet för att få erfarenhet. Negativt i den aspekten att det är mycket eget ansvar som alla kanske inte är vana vid. Hade det varit ett h...
Visa mer
Niklas
Har haft stor nytta av min magisterexamen i Ekonomi från Uppsala Universitet! Kul stämning, lättsam undervisning och kanonbra möjligheter att åka till riktigt bra utbyten i USA, Australien och England.. Rekommenderas starkt
Anonym
Anonym
Uppsala är en stad som är väldigt "student", studerar du, bor du i korridor och är du engagerad i nationerna så kommer du sällan i kontakt med "Civilauppsala" på gott och ont. Du kommer med andra ord mest att lära känna studenter. Det bästa enligt min mening är den vackra anrika bebyggelsen som finns och nationernas billiga öl opch nachios.
Anonym
Riktigt rolig stad!
Nöjd
Anonym
Det är riktigt kul i Uppsala och även om det är litet så är et nära storstan!
Anonym
hög klass!!
Anonym
Anonym
Anonym
Anonym
Anonym
Anonym
Anonym
Anonym
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in