Visa studentum.se som: Mobil

Cady training academy

Cady Training Academy

Cady Training Academy har funnits sedan 2007 och har sitt säte i Göteborg.

Cady ingår i Cady Training Utbildningar AB som är huvudansvarig för hela utbildningsverksamheten. 

Cady är auktoriserad av Almega Utbildningsföretagen högt uppställda kvalitetskriterier som är en garanti för yrkesskicklighet och god kvalitet.

Cady har sin grund inom kognitiv beteendeterapi, sexrådgivning samt kostrådgivning.  Vi har de senaste åren vuxit kraftigt och breddat vårt utbildningssortiment. Våra elever är både privatpersoner som från företag och det offentliga. En stor del av våran verksamhet är även att skräddarsy utbildningslösningar för företag och organisationer.

Alla våra utbildningar är på distans och avslutas med en slutuppgift som är en kvalitetssäkring om att eleven är i nivå med våra kunskapskrav innan diplomeringen.  För att få diplom och utbildningsbevis skall eleven dessutom vara godkänd i samtliga arbetsmoment under kursens gång.

I många av våra utbildningar använder vi oss av interaktiva online böcker från Gleerups.  Dessa öppnar upp många nya möjligheter för elevernas lärande och textavsnitt varvas med stimulerande filmklipp, länkar och bildspel som gör innehållet levande och intressant. Där finns även självrättande tester som eleven kan prova sina kunskaper från avsnitten de har just läst. Med de interaktiva böckerna blir kunskapen lättillgänglig och eleverna aktivare i sitt lärande.

Vi är stolta över att vara ett miljömedvetet företag och har aktivt valt att erbjuda all information kring våra utbildningar enbart digitalt. Därmed kan vi även snabbare få ut nyheter och förändringar samtidigt som vi håller nere utbildningsavgifterna till våra elever.

Vårt kärnvärde för metodik och pedagogik:

LUST ATT LÄRA – MÖJLIGHET ATT LYCKAS!

För att nå dit diskuterar vi systematiskt följande frågor:

  • Vem ska lära sig?
  • Vad ska individen lära sig?
  • När ska individen lära sig?
  • Med vem ska individen lära sig?
  • Var ska individen lära sig?
  • Hur ska individen lära sig?
  • Genom vad ska individen lära sig?
  • Varför ska individen lära sig?
  • För vad ska individen lära sig?

Vår pedagogiska idé är att variera upplägget i form av litteratur, filmer, föreläsningar och praktik för att erbjuda en stimulerande utbildning där alla som vill kan lyckas.

Efter många år som utbildare så har vi väl utarbetade rutiner för att utvärdera elevens måluppfyllelse. Vi följer upp alla utbildningsutvärderingar (som varje elev fyller i efter avslutad utbildning) samt löpande tips, idéer och kritik för att alltid kunna vara i framkant med våra utbildningar och även erbjuda de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska lyckas med sina studier.

Vi ger alla elever den stöttning dom behöver under sin utbildning för att nå sina mål och lyckas med sin utbildning. Ett kvitto på att vi sätter eleven i centrum är det stora antalet återkommande elever som gör fler utbildningar. En viktig del för våran lyckade måluppfyllelse är att alla elever har en personlig mentor.

Vi har även en konstant dialog med arbetsgivare för att ha koll på arbetsmarknaden och arbetsgivarens behov.

Vi på Cady Training Academy är stolta för vår verksamhet och dess innehåll.  Vi är stolta för ett brett samarbete med olika arbetsgivare som därigenom hjälpt oss att utveckla vårt innehåll efter önskemål och behov. Vi är också stolta för att vara ett innovativt, flexibelt, kvalitativt alternativ till det vanliga utbildningsväsendet.


För mer information om Cady Training Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Cady Training Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Cady Training Academy

Fotögatan 6B
414 74 Göteborg

Tel: +4631 757 05 66

Cady Training Academy


Recensioner

Monika
(5)
Jag har arbetat många år på olika slags HVB. Det fanns vissa bitar som jag har saknat och som jag nu fått med mig av denna utbildning. Jag önskar att jag hade gått den tidigare. Men bättre sent än aldrig.
Cady, HRS-elev
(5)
Mycket bra utbildning som ger en bra grundplattform till HRS-yrket och som även ger förutsättningarna att praktisera kunskaperna i praktiken. En röd tråd genom hela utbildningen, där litteraturen både ger eleven en teoretisk förståelse och även hur eleven sedan ska tillämpa teorin i praktiken. Flera inlämningsuppgifter som ger eleven möjlighe...
Visa mer
Aisa Mahmic
(5)
Utbilning är jätte intressant , är jätte nöjd med allt .. har lärt mog kätte mycket nytt , har fått erbjudande för jobb på flera olika stället .. men ska avvakta och tänka genom var/vad vill jag jobba med .. det är mycket att välja på
Beställ information

För att få mer information om Cady Training Academy via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Cady Training Academy
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 24 recensioner