Visa studentum.se som: Mobil

KYH StockholmKYH Stockholm – Yrkeshögskola & kompetensutveckling

Vill du gå en utbildning som leder till jobb? Vill du ha möjlighet att knyta värdefulla kontakter i branschen redan under studietiden? Då har du hittat helt rätt! Yrkeshögskolan KYH Stockholm bedriver yrkeshögskoleutbildningar inom områdena energi, miljö, webb och e-handel. Totalt studerar cirka 1100 studenter vid KYH. Ta chansen att bli en av dessa!

KYH samarbetar med svenskt näringsliv för att utveckla attraktiva och efterfrågade utbildningar. Detta inom branscher där det råder brist på specialistkunnande. Målet är att erbjuda högklassig och aktuell, kvalificerad yrkesutbildning.

Efter din examen från KYH Stockholm kommer du att värderas högt på arbetsmarknaden. Du har både de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att gå direkt ut i anställning. Många av skolans studenter får jobb redan före examen, mycket tack vare praktiken. Minst en fjärdedel av din studietid kommer du att spendera på så kallat ”Lärande i Arbete”, vilket innebär att du gör praktik på företag i branschen. Här omsätter du dina teoretiska kunskaper i praktiken och knyter värdefulla kontakter i branschen.


Utbildningar

Hitta till utbildaren

KYH Stockholm

Västra Finnbodavägen 4
131 30 Nacka

Tel: 0768852120
Mobil 0768852120
www.kyh.se


Recensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 4 recensioner.

elev
(2)
svår utbildning! Men intressant.. Dock lite tveksam för att få arbete efter utbildningen, eftersom det är väldigt svårt att få praktikplats..
Nöjd
(4)
Jättebra utbildning med bra lärare. Det var många spännande diskussioner på lektionerna, eftersom lärarna kom från branschen, men stor erfarenhet. Jag kan helt klart rekommendera denna utbildning.
Studerande
(5)
En utbildning som ligger helt rätt i tiden med en bra samverkan mellan näringsliv och skola. Rekommenderas!
Recensioner
Skolrecensioner
(3,5)
Baseras på 4 recensioner.