Visa studentum.se som: Mobil

Träffa och chatta med skolor live på Digitala utbildningsmässan den 7 oktober! Anmäl dig nu 🎓✨

KYH Malmö

KYH Malmö

Vi utbildar studerande varje år. För nästan alla blir en examen från KYH starten på ett helt nytt och framgångsrikt yrkesliv, med nya kolleger, bättre utvecklingsmöjligheter och nästan alltid bättre lön. Vi vet av erfarenhet att det inte behövs fem år på högskolan för att komma dit. För den som inte vill lägga den tiden är en yh-utbildning mycket effektivare. Vår vision är att vi lyckas bidra till att ge alla som börjar hos oss den möjligheten.

Få det som krävs för en anställning 

Drygt hälften har sin första anställning klar redan under studietiden och i stort sett alla har jobb inom 3-4 månader efter examen. Eftersom vårt uppdrag är att säkerställa att du som student får bästa möjliga förutsättningar att hitta ett bra jobb pratar vi med branschföretag som vill anställa studenter varje arbetsdag, året om.

Vi samarbetar med ”våra” branscher på flera sätt. Många av företagen har varit med och startat eller planerat utbildningarna så att de motsvarar vad en nyanställd ska kunna. Många medverkar i utbildningarnas ledningsgrupper och ansvarar för antagning och examination. Flera hundra företag tar emot studenter på LIA varje år. Av dem besöker vi de flesta och pratar om hur vi kan göra utbildningarna bättre. Andra företag håller kurser, lägger ut examensarbeten, ordnar studiebesök eller håller gästföreläsningar. Och ytterligare något hundratal medverkar på våra företagsdagar för att träffa och rekrytera studenter.


Utbildningar

Hitta till utbildaren

KYH Malmö

Östra Kanalgatan 5
211 41 Malmö

Tel: 0768852120
Mobil 0768852120
www.kyh.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 8 recensioner.

Daniel
En super utbildning som är berikad med kunskap inom energieffektivisering. Man lär sig allt från ventilation till tappvattensystem. Dessutom är lärarna engagerade och väldigt duktiga på att lära ut. Vill du söka denna utbildning? Tveka inte!
Elev
Bred utbildning med inblick av framtiden. Hög kompetens på både lärare och ansvariga. Man väljer själv hur mycket man tar upp och lär sig. Självstudier är något att rekommendera då utbildningen inte fördjupar sig allt för mycket. Det är som sagt inte obligatoriskt för att få varken jobb eller bra betyg men kanske för en extraordinär karriär.
Cecilia Skött
Jag är nöjd med utbildningen. Hade gärna sett att det fanns lite mer fokus på miljö. Överlag har man fått en bred kunskap om mycket, och LIAn gör att man kan fördjupa sig i det man verkligen intresserar sig för och då samtidigt få en kunskap mer på djupet.
Recensioner
Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 8 recensioner.