Visa studentum.se som: Mobil

Snabbaste vägen till drömjobbet!

Oavsett vilken karriärdröm du har så skapar du din framtid hos Hermods. Börja en helt ny karriär, omskola dig eller ta steget vidare och spetsa dina tidigare kunskaper. Hermods Yrkeshögskola erbjuder YH-utbildningar inom branscher som bygg, logistik, teknik, försäljning, vård, trädgård, ekonomi, fastighet, kommunikation m.m.  

Goda chanser till jobb efter examen!

Hermods Yrkeshögskola erbjuder utbildningar på flera orter runt om i landet och via distans. Gemensamt för alla utbildningar är att de är framtagna tillsammans med företag och anpassade efter arbetsmarknadens behov och branschernas krav. Att utbildningarna drivs med och för företag är naturligtvis en bidragande orsak till att så många av våra studerande får jobb efter examen. Alla Hermods YH-utbildningar erbjuder praktik (LIA) under utbildningen – och för många blir det även första arbetsplatsen efter utbildningen.

Behörighet

För att ansöka till Hermods Yrkeshögskola behöver du ha grundläggande behörighet för yrkeshögskola och för vissa utbildningar, särskilda förkunskaper. Saknar du den särskilda behörighet som krävs, erbjuder Hermods preparandkurser inför utbildningen som ger dig särskild behörighet.

Alla Hermods YH-utbildningar är kostnadsfria och studiemedelsberättigade hos CSN.


För mer information om Hermods Yrkeshögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Hermods Yrkeshögskola

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Hitta till utbildaren

Hermods Yrkeshögskola

Tomtebodavägen 3 A
161 75 Solna