Visa studentum.se som: Mobil

Digitalisering som stöd för lärande, inriktning pedagogik, masterprogram

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Växjö
120 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Växjö

Digitalisering som stöd för lärande, inriktning pedagogik, masterprogram

Masterprogrammet har en yrkesförberedande ambition med anledning av de senare årens snabba och omfattande infrastrukturella investeringar av digitalisering i skol- och utbildningsmiljöer. En tänkbar arbetsmarknad är anställning inom offentlig eller privat sektor som inrymmer kvalificerat lärare, IKT-pedagog och IT-konsulter.
För mer information om Digitalisering som stöd för lärande, inriktning pedagogik, masterprogram, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå samt särskild behörighet: 90 högskolepoäng inom huvudområdet pedagogik innefattande ett självständigt arbete om 15 högskolepoäng, alternativt lärarexamen innefattande ett självständigt arbete omfattande 15 högskolepoäng eller lärarexamen och ett självständigt arbete om 15 högskolepoäng genomfört utanför programmet, eller motsvarande. Svenska B och Engelska A eller motsvarande.

Examen, diplom m.m.

Magisterexamen, Masterexamen

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Digitalisering som stöd för lärande, inriktning pedagogik, masterprogram

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Pedalstråket 11
392 31 Kalmar

Tel: 0772-28 80 00
Fax 0480-44 60 32 (Kalmar), 0470-832 17 (Växjö)
lnu.se


Linnéuniversitetet Facebook

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Digitalisering som stöd för lärande, inriktning pedagogik, masterprogram från Linnéuniversitetet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,7)
Baseras på 28 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: