Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

Senare del av Retail Management

Längd
180 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
180 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Vill du ha en ledande karriär inom handels- och tjänstesektorn? Retail Management är en unik utbildning för dig som söker kunskap, färdighet och kompetens för jobb inom handel, både i Sverige och internationellt. Utbildningen ger dig kunskap och verktyg inför en karriär där digitalisering, hållbarhet och globalisering ställer helt nya krav på affärsstrategier.Detaljhandeln är en bransch i ständig förändring och utöver digitalisering, internationell konkurrens och förändrade sätt att handla ställer också hållbarhet och samhällsansvar nya krav på kompetens. När du läser Retail Management får du kunskaper och verktyg för att kunna arbeta strategiskt med att utveckla och leda morgondagens detaljhandel på ett innovativt och ansvarsfullt sätt.Denna utbildning erbjuder ett brett spektrum av marknadsförings- och ledarfärdigheter, med ett starkt fokus på handelssektorn. Utbildningen lär dig om handel och service, konsumentbeteende, juridik, ekonomi och redovisning. Du kommer att utveckla förmågor inom ledarskap och kommunikation samt få en ingående kännedom om en rad verktyg för affärsanalys. Som student blir du en del av en inlärningsmiljö som kombinerar djup akademisk kunskap med banbrytande forskning och nära kontakt med näringslivet. Du har möjlighet att genomföra en praktikkurs som en del av din utbildning. Då får du tillfälle att uppleva en verklig företagsmiljö och tillämpa begrepp och metoder som du har lärt dig i utbildningen. Det är också ett unikt tillfälle att få erfarenhet inom branschen och skaffa dig professionella meriter för att stärka din kompetens för framtida intressanta arbetsgivare. Handel- och tjänsteföretag omprövar sina affärsstrategier för att klara utmaningar som drivs av globaliseringen, teknologin och en ny typ av konsumenter. Denna dynamiska affärsmiljö kräver en hög nivå av professionalism och enastående färdigheter inom kundservice. Med denna utbildning inom handel är du rustad för att både möta branschens behov och utveckla den.
För mer information om Senare del av Retail Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Kalmar

Behörighet

Grundläggande behörighet och Engelska 6, Matematik 2a alt. Matematik 2b alt. Matematik 2c samt Samhällskunskap 1b alt. Samhällskunskap 1a1 och 1a2 + För antagning till termin 3 behöver du även ha minst 15 hp slutförda kurser i Företagsekonomi G1N varav, minst 7,5 hp marknadsföring. För antagning till termin 5 krävs Företagsekonomi 60 hp på G1N och G1F nivå varav minst 22,5 hp marknadsföring.

Så ansöker du

Du ansöker till utbildningen via antagning.se.

Examen, diplom m.m.

Kandidatexamen

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Senare del av Retail Management

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet
P G Vejdes väg
351 95 Växjö

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...

Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights