Visa studentum.se som: Mobil

Ämneslärarprogrammet med inriktning mot arbete i gymnasieskolan - Ingång idrott och hälsa

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Kalmar, Växjö
Klassrum
300 hp
Heltid
Antagningshistorik
Kommande starter

Plats & start


Kalmar
Höst 2022

Växjö
Höst 2022
Gör intresseanmälan Utbildningens hemsida

Om utbildningen

Ämneslärarprogrammet är något för dig som vill inspirera och stödja ungdomar i sitt lärande. Utbildningen består till stor del av ämnesstudier. Du söker till programmet med ett ingångsämne och väljer sedan ytterligare ett ämne under utbildningens gång. I det som kallas den utbildningsvetenskapliga kärnan (UVK), utvecklar du generella lärarkunskaper. Det är kunskaper som hjälper dig i din yrkesroll och handlar till exempel om ledarskap, konflikthantering, bedömning och betygsättning. Programmet innehåller också 20 veckors verksamhetsförlagd utbildning (VFU) där du studerar och praktiserar läraryrket på en skola. Du kommer att planera och genomföra undervisning men även vara en del av skolans verksamhet över lag. Inom ämneslärarprogrammet finns det goda möjligheter till studier och VFU utomlands.
För mer information om Ämneslärarprogrammet med inriktning mot arbete i gymnasieskolan - Ingång idrott och hälsa, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du ansöker till utbildningen via antagning.se.

Examen, diplom m.m.

Ämneslärarexamen

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Växjö och Kalmar och vi erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Att studera är mer än att bara utbilda...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Ämneslärarprogrammet med inriktning mot arbete i gymnasieskolan - Ingång idrott och hälsa

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Pedalstråket 11
392 31 Kalmar

Tel: 0772-28 80 00
lnu.se


Linnéuniversitetet Facebook

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,2)
Baseras på 5 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ämneslärarprogrammet med inriktning mot arbete i gymnasieskolan - Ingång idrott och hälsa från Linnéuniversitetet, fyll i följande uppgifter: