Visa studentum.se som: Mobil

Läkarutbildning - Nicosia University, Cypern

Medical Doctors International Academy
Sammanfattning
Utbildningstyp: Universitets- & högskoleutbildning
Utbildningsort: Nicosia
Längd: 6 eller 4 år
Utbildningstakt: Heltid, platsbunden
Språk: Engelska
Event: 2019-01-28

Läkarutbildning - Nicosia University, Cypern

Universitetet i Nicosia

Universitetet i Nicosia är det största universitetet i Cypern. Universitetet registrerade 8000 studenter, med 4000 som studerar i Nicosia. Universitetet i Nicosia är inte bara det största privata universitet i Cypern utan även ett globalt utbildningscentrum varav 20% eleverna kommer från andra länder. Universitetet representerar 80 olika länder i en mångkulturell inlärningsmiljö . Universitetsstudier hålls på engelska med tonvikt på kritiskt tänkande kompetensutveckling. Universitetet erbjuder ett brett utbud av utbildningar och deltar i europeiska forskningsprojekt.

För mer information om Läkarutbildning - Nicosia University, Cypern, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

6-årigt program – Medicinsk examen

Doktorsexamen som utfärdats av universitetet i Nicosia tillåter specialisering på sjukhus. Titel godkänns av Utbildningsrådet för undervisningsministeriet Cypern.

Alla studenter som framgångsrikt har fullföljt de första fyra åren av examen kommer att få en BSc i biokemi. MD är erkänd av Europeiska unionen och delas ut av Cyperns regering. Fakultet består av akademiker och kliniker utbildas i läkarutbildningen och har erfarenhet av Cypern och andra länder. Teamet består av de bästa sjukhusen i landet och representerar en mängd olika medicinska specialiteter.

Utexaminerade studenter kommer att kunna registrera sig hos hälsoministeriet Cyperns för specialisering inom ett av sjukhusen i landet eller i andra länder inom Europeiska unionen. Dessutom kommer de utexaminerade studenterna kunna fortsätta att få intyg om specialisering och tillgång till livslångt lärande.

Medicinska studier

4-årig utbildning (MBBS) Bistof University ST. Johns London
Medicinska studier programmet vid universitetet i Nicosia skapades 2011 av universitetet i St George i London för att attrahera akademiker med examen och erfarenhet liv utanför gränserna för den akademiska institutionen. Programmet blev snabbt populärt i Storbritannien tack vare den innovativa och banbrytande natur. Omkring 300 studenter från hela världen för närvarande registrerad i den medicinska fakulteten.

Undervisningen är metodinriktad och betoningen ligger på erfarenhet. Kliniker, kommunikationsförmåga och simulering spelar en viktig roll i inlärningsprocessen – Simulering av patienter, dockor och avancerade datorsimuleringar. Elektronisk tillgång är också ett viktigt verktyg för lärande för studenter har tillgång till interna resurser i universitetsbiblioteket set. George. Den vetenskapliga grunden för den medicinska professionen betonas, särskilt de två första åren. Fakulteten är utrustad med ett operationsrum där man studerar ny och modern anatomi med hjälp av bildbehandling, prover och datorstyrd lärande.

De första två åren av kursen undervisas i Cypern och studier under två år i Chicago och Sheba Center i Israel. Studenter med en examen från School of Medicine vid University of St George högskola vid University of London. Lärare vid universitetet i St George besöker regelbundet Nicosia och övervakar läroplanen, ger bedömningar och deltar i planeringsmöten för att säkerställa kvaliteten i programmet.

University of Nicosia är det största lärosäte i Cypern och innehåller västerländsk utbildning, kvalitetsnormer och en internationell filosofi. University ligger i Cyperns huvudstad och är en internationell utbildningsinstitution med studenter från 80 olika länder i en mångkulturell miljö som främjar vänskap, samarbete och förståelse.

Examen, diplom m.m.

Medicine Doktor (MD) – en 6-års program, en titel som ges av universitetet i Nicosia.

Forskarstudier / magisterexamen i medicin – universitetet i Nicosia i samarbete med University of St George, London.

Kandidatexamen i medicin och kirurgi vid universitetet i St George (MBBS) – ett program på fyra år för utexaminerade från akademiska institutioner för den brittiska medicinutbildningen, en examen från ett universitet erkänd i hela världen

Kostnader

27.000 Euro

Medical Doctors International Academy

Medical Doctors International Academy

Det är inte alltid lätt att bli antagen till utbildningar inom medicin, odontologi, veterinärmedicin och farmakologi i Sverige. Medical Doctors International Academy (MDIA) är ett internationellt företag som kom till Stockholm i augusti 2008. Det är en skola som utbildar...


Läs mer om Medical Doctors International Academy och visa alla utbildningar.

Event

Välkommen till MDIA:s årliga konferens!

MDIA

Är du intresserad av att studera medicinen i utlandet?

Då är MDIA årliga konferens i januari platsen för dig! Få all viktig och praktisk information som hjälper dig att bestämma vad, hur och var man ska studera!

Medical Doctor International Academy (MDIA) anordnar en årlig konferens i januari 2019.Eventet är såklart gratis.

Eventet syftar till att ge information till studenter som vill studera medicin utomlands.

Konferensen kommer att besökas av representanter (vice dekaner / professorer) från mer än 10 universitet som erbjuder internationella program på engelska till utländska studenter samt kandidater från vår PreMed kurs som redan studerar vid universitet utomlands. De kommer få möjlighet att berätta om sin erfarenhet av medicinstudiewr utomlands och ni kommer få möjlighet att ställa frågor. 

Vad ingår i konferensen?

Information om olika universitet utomlands som erbjuder internationella program på engelska: undervisning, utgifter och levnadsvillkor, förutsättningar, läroplan och mer.

Information om vårt PreMed-program för att förbereda dig för inträdesprovet till medicinstudier utomlands.

Vem är konferensen för?

Människor som är intresserade av att studera en av de medicinska yrkena utomlands: allmänmedicin, tandvård, veterinärmedicin och farmakologi.

Vänner och familj är välkomna att komma också.

Vänligen notera att föranmälan krävs! Eventet är såklart gratis! 

Odenplan 7A 

Datum: Måndagen den 28 Januari 2019.  

16:00 - 21:00

Maila  sweden@medicaldoctor-studies.com  för att meddela din medverkan. 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-01-28    Tid:   16:00 - 21:00 - Föranmälan krävs. Eventet är gratis. Odenplan 7A

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Läkarutbildning - Nicosia University, Cypern

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Medical Doctors International Academy

Medical Doctors International Academy

Västra Finnbodavägen 2-4
131 30 Nacka


Beställ information

För att få mer information om Läkarutbildning - Nicosia University, Cypern via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
          (5,0)
Baseras på 16 recensioner
Se alla skolans recensioner