Visa studentum.se som: Mobil


Jakobsbergs Folkhögskola

I en gammal herrgård på en kulle i Jakobsberg, drygt 19 minuter med pendeltåg från centrala Stockholm, ligger Jakobsbergs folkhögskola. I över nittio år har skolan stått för en solidarisk och humanistisk samhällssyn.

Här kan du studera estetiska utbildningar inom bland annat konst, journalistik och poesi/drama. Du kan också välja att studera till PT eller gå Allmän kurs. På Jakobsbergs Folkhögskola finns något för alla.

Ett centrum för idédebatt, kunskapsutveckling och kultur

Folkhögskola är ett ställe dit du kommer som vuxen för att utvecklas och få kunskaper tillsammans med andra människor. En förutsättning är att du ger dig själv tid att tänka, tid att samtala och tid att skapa. Dina kunskaper ska tas tillvara, du ska ha möjlighet att fördjupa dem och få nya, samtidigt som du utvecklas i en stimulerande och spännande miljö.

Jakobsbergs Folkhögskola vill vara ett centrum för idédebatt, kunskapsutveckling och kultur. De står för demokrati, solidaritet och miljöarbete, såväl lokalt som globalt. Skolan är religiöst och politiskt obunden, men genomsyras av ett radikalt engagemang i frågor som rör samhälle och mänsklig överlevnad.


För mer information om Jakobsbergs Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Jakobsbergs Folkhögskola Facebook

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Jakobsbergs Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Jakobsbergs Folkhögskola

Folkhögskolevägen 1, Box 161
177 23 Järfälla


Recensioner

Martin   |   2018-03-23
Egentligen är det ju inte det minsta svårt att skriva en fackbok själv. Det är ju bara att...göra det. Men efter att ha gjort det i tre år, och fortfarande inte med hjälp av inspiration fått ordning på det kreativa kaoset, är jag så tacksam för att den här kursen skapar den struktur jag själv inte förmår få till. Den är helt enkelt allt det d...
Visa mer
          (5)
Ida   |   2018-03-14
Skriv! Projekt skönlitteratur är en kurs som nått över alla mina förväntningar. Kursledarna skapar en närhet och stämni g som lyser igenom hela kursen och som bidrar till fina samtal och massor med motivation. Textrespons, texthandledning och författarcoachning är delar som gett många insikter att ta med mig i mitt fortsatta skrivande.
          (5)
Eva   |   2018-03-14
Ambitiös och genomtänkt kursplan, stort engagemang från lärare och mycket tid för individuell handledning i olika former.
          (4)
Beställ information

För att få mer information om Jakobsbergs Folkhögskola via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Jakobsbergs Folkhögskola
Kursrecensioner
          (4,5)
Baseras på 51 recensioner