Visa studentum.se som: Mobil

Jakobsbergs Folkhögskola


Jakobsbergs Folkhögskola

I en gammal herrgård på en kulle i Jakobsberg, drygt 19 minuter med pendeltåg från centrala Stockholm, ligger Jakobsbergs folkhögskola. I över nittio år har skolan stått för en solidarisk och humanistisk samhällssyn.

Här kan du studera estetiska utbildningar inom bland annat konst, journalistik och poesi/drama. Du kan också välja att studera till PT eller gå Allmän kurs. På Jakobsbergs Folkhögskola finns något för alla.

Ett centrum för idédebatt, kunskapsutveckling och kultur

Folkhögskola är ett ställe dit du kommer som vuxen för att utvecklas och få kunskaper tillsammans med andra människor. En förutsättning är att du ger dig själv tid att tänka, tid att samtala och tid att skapa. Dina kunskaper ska tas tillvara, du ska ha möjlighet att fördjupa dem och få nya, samtidigt som du utvecklas i en stimulerande och spännande miljö.

Jakobsbergs Folkhögskola vill vara ett centrum för idédebatt, kunskapsutveckling och kultur. De står för demokrati, solidaritet och miljöarbete, såväl lokalt som globalt. Skolan är religiöst och politiskt obunden, men genomsyras av ett radikalt engagemang i frågor som rör samhälle och mänsklig överlevnad.


För mer information om Jakobsbergs Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Jakobsbergs Folkhögskola

Jakobsbergs Folkhögskola Facebook

Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Jakobsbergs Folkhögskola

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt

Kontaktuppgifter till Jakobsbergs Folkhögskola

Jakobsbergs Folkhögskola

Folkhögskolevägen 1, Box 161
177 23 Järfälla


Recensioner

          (5)
SK   |   2017-11-23
En utbildning som är super kul och intressant. Det omfattar de mesta och väldigt kompetenta lärare! Rekommenderas starkt för er som är intresserad av träning och coachning.
          (5)
Philomène Grandin   |   2017-11-13
Jag har snart gått två terminer på Skriv! Projekt skönlitteratur. Utbildningen är stärkande, motiverande och utmanande. Det är en distansutbildning men med utrymme för samtal på telefon och via träffar. Utbildningen har tveklöst för mitt bokprojekt framåt. Vill du gå denna utbildning så var beredd på att den tar de 20 timmar i veckan som den ...
Visa mer
          (5)
Signe   |   2017-11-12
Bra!