Visa studentum.se som: Mobil


Jakobsbergs Folkhögskola

I en gammal herrgård på en kulle i Jakobsberg, drygt 19 minuter med pendeltåg från centrala Stockholm, ligger Jakobsbergs folkhögskola. I över nittio år har skolan stått för en solidarisk och humanistisk samhällssyn.

Här kan du studera estetiska utbildningar inom bland annat konst, journalistik och poesi/drama. Du kan också välja att studera till PT eller gå Allmän kurs. På Jakobsbergs Folkhögskola finns något för alla.

Ett centrum för idédebatt, kunskapsutveckling och kultur

Folkhögskola är ett ställe dit du kommer som vuxen för att utvecklas och få kunskaper tillsammans med andra människor. En förutsättning är att du ger dig själv tid att tänka, tid att samtala och tid att skapa. Dina kunskaper ska tas tillvara, du ska ha möjlighet att fördjupa dem och få nya, samtidigt som du utvecklas i en stimulerande och spännande miljö.

Jakobsbergs Folkhögskola vill vara ett centrum för idédebatt, kunskapsutveckling och kultur. De står för demokrati, solidaritet och miljöarbete, såväl lokalt som globalt. Skolan är religiöst och politiskt obunden, men genomsyras av ett radikalt engagemang i frågor som rör samhälle och mänsklig överlevnad.


För mer information om Jakobsbergs Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Jakobsbergs Folkhögskola Facebook

Jakobsbergs folkhögskola Instagram


Ortbeskrivning

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Jakobsbergs Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Jakobsbergs Folkhögskola

Folkhögskolevägen 1, Box 161
177 23 Järfälla


Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 140 recensioner.

Daniel
(3)
Efter första säsongen av skolan känner jag att jag är nöjd. Mycket beroende av folket, man kan säga att de gjort mer än hälften av upplevelsen. Skolan i sig ser och lyssnar bra på sina elever, kan bara prata för mig själv och den linje jag läser, hälsoutvecklare. Tycker mycket om att de också har piano och fika vilket gör att de känns som en rik...
Visa mer
kursdeltagare
(2)
Det positiva med kursen är att jag har börjat måla hemma och kommer att gå någon annan akvarellkurs framöver. Saknade pedagogiskt upplägg. Inte bra med klassrumssittning - genom att möblera så att vi 15 deltagare hade haft ögonkontakt skulle vi lärt känna varandra bättre och kunna dela våra olika erfarenheter av uppgifterna under kursen. Öv...
Visa mer
Ursrun
(4)
Kvalitativ och innehållsrik utbildning.
Beställ information

För att få mer information om Jakobsbergs Folkhögskola via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 140 recensioner.